Vendéglátóhely

Legyen szép napod

2024 június 20.

csütörtök

28,3°C

Balatonőszöd

  • pén

  • 33,5°C

  • szo

  • 27,6°C

  • vas

  • 27,0°C

A Kétkerekűek Oázisában kellemes környezetben ehetsz, ihatsz, megpihenhetsz. Ha a járgányod apró javításra szorul, azt is megejtheted.

A Kétkerekűek Oázisa 2014-ben nyílt meg Balatonőszödön közvetlenül a Balatoni Bringakörút mellett, Balatonőszöd és Balatonszárszó határán.

Szeretettel várnak mindenkit, aki éhségét csillapítaná, szomját oltaná, egy korsó sörre vagy egy csendes pihenőre vágyik; akár két keréken, akár négy keréken, akár gyalog, akár lóháton is érkezik ide betérő vendég kellemes környezetben pihenhet meg!

Kulturált mosdók, illetve zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.

2015-től már a kerékpár nélkül érkező, de mégis kerékpárra ülni szándékozóknak is kedvezni szeretnének, ezért kerékpárbérlési lehetőséget is biztosítanak. Több típusú és felszereltségű női és férfi kerékpár áll rendelkezésre, amellyel felfedezhetjük a csodálatos somogyi vidéket vagy tekerhetünk egyet az ezerarcú Balaton partján.

A felmerülő igények hozták magukkal, hogy a kerékpárosok a leggyakrabban felmerülő javításokhoz szükséges alkatrészeket meg tudják itt vásárolni, ezért 2015-től már ez is lehetővé válik. Természetesen a javítás elvégzéséhez szerszámokat is biztosítani tudnak.

A Kétkerekűek Oázisa Balatonőszödön a Szent István utca 64. szám alatt, a Szent István utca és a kerékpárút között, közvetlenül a Balatoni Bringakörút mellett található – eltéveszteni lehetetlen.

Nyitva tartás:májustól szeptemberig

E-mail: szlaci007007@gmail.com

Honlap: https://balatonfoldvar.info.hu/hu/vendeglatohely/two-ketkerekuek-oazisa-kerekpar-kolcsonzo

Cím: 8637 Balatonőszöd Szent István utca 64.