Adatvédelem és jogi nyilatkozat

              

Személyes adatkezelési politika

A Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület (a továbbiakban: BKTE) a személyes adatokat, mint például, az Ön neve, elektronikus levelezési címe vagy telefonszáma, az Ön személyes és titkos adatainak tekinti. Ennek megfelelően, az Ön által megadott személyes adatokat biztonságos helyen tároljuk, és kizárólag az Ön jobb kiszolgálásához használjuk fel. A BKTE az információkat bizalmas információként kezeli és egyetlen személyes adatot sem ad ki harmadik személy részére , hacsak bírósági, vagy egyéb hatósági eljárások előírásai miatt, az adatok kiadása nem válik szükségessé.

Az oldal adatainak hitelessége

A BKTE internetes oldalán található információk tájékoztató jellegűek. Közzétételük során maximálisan törekszünk arra, hogy naprakész és pontos tájékoztatást nyújtsunk, az ennek ellenére előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk.

Amikor Ön a BKTE internetes oldalát böngészi, oldalaink bizonyos területei, kérhetik, hogy Ön adja meg személyes adatait, többek között a nevét, elektronikus levelezési címét,mint például levelezés, regisztráció az oldalon stb. A BKTE a weboldalán tett látogatásokról olyan statisztikai adatokat gyűjt és készít amelyek az oldal látogatóinak a napi számát, az oldalon megtalálható egyes fájlok napi lekéréseit tükrözik, valamint, hogy milyen országokból érkeztek ezek a lekérések. Ezeknek a statisztikai adatoknak az a célja, hogy az internetes oldalunkat úgy alakítsuk, hogy az az Önök igényeit mindjobban kielégítse.

A BKTE oldalai tartalmazhatnak kapcsolatokat (linkeket) más oldalakhoz, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy csak olyan oldalakhoz csatlakozzanak, amelyek szintén a mi magas szintű elvárásainkat, és a személyes adatok védelmét alkalmazzák. A BKTE azonban nem vállal felelősséget más oldalak által közölt tartalomért, vagy személyes adatvédelmi gyakorlatokért.


Hírlevél feliratkozás

Személyes adatkezelési politika

Az elektronikus (e-mailben küldött) hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület (továbbiakban BKTE) hírlevelet küldjön Önnek, és az Ön által ehhez megadott e-mail címét és nevét nyilvántartsa, kezelje, illetve 3. személynek mint technikai közreműködőnek az adatfeldolgozás során - a jogszabályi előírások betartása mellett - átadja. A hírlevélben - annak típusától függően - heti vagy havi rendszerességgel kap tájékoztatást a térség programkínálatáról, látnivalóiról és hasznos információkról. A hírlevelek reklámüzeneteket tartalmazhatnak.

Személyes (megadott) adatok kezelése

Ön a hatályos jogszabályoknak megfelelő nyilatkozattal adja meg részünkre saját e-mail címét és nevét abból a célból, hogy a BKTE azokat kezelje illetve Önnek jelen feliratkozásával kért hírleveleket, tájékoztató anyagokat küldhessenek elektronikus úton, valamint kapcsolatba léphessenek Önnel a megadott elérhetőségén.

Hozzájárulását bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatja - az elektronikus úton kapott levél alján szereplő „leiratkozás lehetőség” linken keresztül leiratkozással - elektronikus úton az info@balatonfoldvar.info.hu címre küldött e-mailben, és kezdeményezheti a nyilvántartott fenti adatainak törlését.

Személyes adatai kezeléséről bármikor jogosult tájékoztatást kérni az info@balatonfoldvar.info.hu címen, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését vagy zárolását, valamint megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozási jog. Jogai megsértése esetén bírósághoz valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A BKTE az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, azokat maradéktalanul betartva kezeli adatait.

A hozzájárulás megadása a fenti tájékoztatás figyelembevételével önkéntes.

A hírlevél adatainak hitelessége:

A BKTE programajánló hírlevelében található információk tájékoztató jellegűek. Közzétételük során maximálisan törekszünk arra, hogy naprakész és pontos tájékoztatást nyújtsunk, az ennek ellenére előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk.

A BKTE programajánló hírlevele tartalmazhat kapcsolatokat (linkeket) más oldalakhoz, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy csak olyan oldalakhoz csatlakozzanak, amelyek szintén a mi magas szintű elvárásainkat, és a személyes adatok védelmét alkalmazzák. A BKTE azonban nem vállal felelősséget más oldalak által közölt tartalomért, vagy személyes adatvédelmi gyakorlatokért.

A BKTE programajánló hírlevelében található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, mozgó kép fájl, videó fájl és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem, és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. Ezeket az objektumokat tilos kereskedelmi használatra, vagy forgalmazásra felhasználni, és ezeket az objektumokat tilos módosítani, vagy más oldalakra vinni.


Szerzői jogok 

Copyright - Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület - Minden jog fenntartva. 
A BKTE web oldalain található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, mozgó kép fájl, videó fájl és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem, és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. Ezeket az objektumokat tilos kereskedelmi használatra, vagy forgalmazásra felhasználni, és ezeket az objektumokat tilos módosítani, vagy más oldalakra vinni. 


A BKTE internetes oldalának használatával, Ön a jelen Személyes Adatvédelmi Politika elfogadását jelzi. Ha ezzel a politikával Ön nem ért egyet, kérjük, ne használja internetes oldalainkat. Belátásunk szerint fenntartjuk ennek a politikának a bármilyen időben végzett megváltoztatási, módosítási, kiegészítési vagy részeinek eltávolítási jogát. Kérjük, ellenőrizze ezt az oldalt időnként, nem tartalmaz-e változásokat. Az internetes oldalaink Ön általi folyamatos használata az ezeknek a feltételeknek a megjelentetését követően, az ilyen változtatások Ön általi elfogadásának tekintendő.

          

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!