Vendéglátóhely

Legyen szép napod

2024 június 20.

csütörtök

28,3°C

Balatonlelle

  • pén

  • 32,9°C

  • szo

  • 27,3°C

  • vas

  • 26,6°C

  

Páratlan elegancia, tökéletes harmónia, fényűző mindennapok... Mindez egy olyan helyszínen, ahol a vitorlázás izgalma, a pihentető fürdőélmény és a szórakozási lehetőségek széles tárháza egy időben, egy helyen van jelen, Balatonlellén, a BL YachtClub & Apartmentsben.

Egész évben nyitva tartó - a’la carte étteremben hazai és nemzetközi gasztronómiai különlegességeket készítünk. 

Az étterem konyhájának modern felszereltsége hatalmas lehetőségeket rejt magában, akár több száz fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. 

Mi adunk otthont a Dumaszínház Balatonlelle előadásainak, de vendégeink számos más programmal is találkozhatnak.


A BL Yachtclub & Apartments a Balaton déli partján, Balatonlelle központjában, közvetlenül a vízparton található. Egy kikötő, egy YachtClub, egy luxus villákkal teli ősfás park, medencék, fövenyes partszakasz és nem utolsó sorban a Balaton feledhetetlen látványa. Mindez együtt, egy helyen, páratlan természeti környezetben, a Balaton legszebb naplementéjével! Ha még nem próbálta ki az aktív pihenésnek ezt a formáját, akkor most elérkezett az idő! Az európai színvonalú 160 férőhelyes vitorláskikötőnk, külső medencéink és egész évben nyitva tartó éttermünk ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosít vendégeink számára.

  

E-mail: info@blyc.hu

Honlap: http://hu.blyc.hu/

Cím: 8638 Balatonlelle Köztársaság u. 36-38.