Turisztikai kártya elfogadóhely adatai

Legyen szép napod

2024 július 12.

péntek

38,4°C

Kőröshegy

  • szo

  • 33,2°C

  • vas

  • 35,8°C

  • hét

  • 36,2°C

Gazdaságunkat 2012-ben alapítottuk a Balaton déli partján, Kőröshegyen, ahol az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy erős és egészséges növényeket neveljünk. Szeretnék mindenkivel megosztani levendulabokraink virágait és a tőlük látható csodálatos balatoni panorámát!
Egész évben sok szeretettel várunk – kutyával együtt - minden levendulaimádót, virágkedvelőt, felfedezőt, nyaralót, túrázót, és azokat, akik saját kézzel aratott balatoni levendulával díszítenék otthonukat!
A birtok tavasszal tulipán- és nárciszvirágzás idején, nyáron levendulavirágzáskor látogatható!
A gazdaság Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett elkanyarodva, egy murvás út végén található. Parkoló van, a menetrend szerinti buszok közvetlenül a murvás út bejáratánál állnak meg! Google térképen Balatonföldvár központjától, a 7-es főútról indulva bejelöltük az utat, mely ezen a linken érhető el.

Városkártyával (365 napos kártya): 10% kedvezmény a látogatói jegy árából, vagy a Kőröshegyi Levendulás saját termékeiből. (A kedvezmény mással nem összevonható, készpénzre nem váltható, a rendezvények belépőire nem vonatkozik.)

Turisztikai kártyával (vendégéjszakát eltöltő kártyabirtokos): 10% kedvezmény a látogatói jegy árából, vagy a Kőröshegyi Levendulás saját termékeiből. (A kedvezmény mással nem összevonható, készpénzre nem váltható, a rendezvények belépőire nem vonatkozik.)

E-mail: levendulagazdasag@gmail.com

Honlap: http://www.facebook.com/koroshegyilevendulas/

Cím: 8617 Kőröshegy Dózsa György Köz vége