Kőröshegyi Levendulás

Értékelés

Értékeld most!
5
20
4
7
3
3
2
2
1
11
3,5
3,535 az 5-ből - 43 vélemény alapján
Gazdaságunkat 2012-ben alapítottuk a Balaton déli partján, Kőröshegyen, ahol az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy erős és egészséges növényeket neveljünk. Szeretnék mindenkivel megosztani levendulabokraink virágait és a tőlük látható csodálatos balatoni panorámát!
Egész évben sok szeretettel várunk – kutyával együtt - minden levendulaimádót, virágkedvelőt, felfedezőt, nyaralót, túrázót, és azokat, akik saját kézzel aratott balatoni levendulával díszítenék otthonukat!
A birtok tavasszal tulipán- és nárciszvirágzás idején, nyáron levendulavirágzáskor látogatható!
A gazdaság Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett elkanyarodva, egy murvás út végén található. Parkoló van, a menetrend szerinti buszok közvetlenül a murvás út bejáratánál állnak meg! Google térképen Balatonföldvár központjától, a 7-es főútról indulva bejelöltük az utat, mely ezen a linken érhető el.

Városkártyával (365 napos kártya): 10% kedvezmény a látogatói jegy árából, vagy a Kőröshegyi Levendulás saját termékeiből. (A kedvezmény mással nem összevonható, készpénzre nem váltható, a rendezvények belépőire nem vonatkozik.)

Turisztikai kártyával (vendégéjszakát eltöltő kártyabirtokos): 10% kedvezmény a látogatói jegy árából, vagy a Kőröshegyi Levendulás saját termékeiből. (A kedvezmény mással nem összevonható, készpénzre nem váltható, a rendezvények belépőire nem vonatkozik.)

Szolgáltatás jellemzői
Település: Kőröshegy
Földvár kártya: Nem
Turisztikai kártya elfogadóhely: Nem
Kutyabarát: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!