Szállás adatai

Legyen szép napod

2024 április 15.

hétfő

15,5°C

Balatonföldvár

  • ked

  • 13,3°C

  • sze

  • 10,3°C

  • csü

  • 12,0°C

Az ár szezononként eltérő lehet! További információt az "Ajánlatkérés" gombra kattintva kérhet szállásadó partnerünktől!

A népszerű Balatonföldvár szívében, csak 3 perc sétára található a Keleti strandtól és a Balatontól.

Vendégházunk a Keleti stranddal szemben egy csendes, fasoros utcában, az üdülőhely központi részén helyezkedik el, 5 perc sétára a kikötőtől, 10 perc sétára a helyi bároktól és éttermektől, így tökéletes szálláshely egy kellemes nyaraláshoz Balatonföldváron. Nagy kert - óriás sakkjátékkal, lengőtekével és hintával - valamint zárt parkolási lehetőség áll vendégeink rendelkezésére.

Újonnan bútorozott kétágyas és családi szobákkal állunk a vendégek rendelkezésére. Minden szobához saját fürdőszoba, WC és felszerelt minikonyha tartozik. A szobákat 14 és 18 óra között lehet elfoglalni (megbeszélés szerint később is lehetséges) és 10 óráig kérjük elhagyni.

Folyamatos fejlesztésnek, korszerűsítésnek köszönhetően hamarosan meghitt, meleg szobákkal várjuk kedves vendégeinket a hidegebb idők beálltával is. Akik kedvelik a csendet, nyugalmat, jó levegőt, kitűnő lehetőség aktív pihenésre, kikapcsolódásra.

Szezonon kívüli időszakban kedvező áron vállaljuk hajók, vitorlások, vízi járműk tárolását zárt területen.

NTAK regisztrációs szám: MA 19017023

E-mail: info@balatonpanziofoldvar.hu

Honlap: http://www.balatonpanziofoldvar.hu

Cím: 8623 Balatonföldvár Bethlen Gábor u. 25.