Híreink, rólunk írták

Legyen szép napod

2024 június 23.

vasárnap

22,9°C

  • hét

  • 28,3°C

  • ked

  • 31,1°C

  • sze

  • 31,6°C

Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően Magyarország vezető turisztikai kiállítása minden korosztály számára évről évre újabb élmény- és inspirációszerzési lehetőséget biztosít, erre utal a kiállítás új neve is.

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22-25. között a Budapest Boat Show–al, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show–al egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A megújult Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt első másfél napja a szakmai közönségnek szól, ahol a szakemberek üzleti kapcsolataikat ápolhatják, új ismeretségeket köthetnek és részt vehetnek szakmai konferenciákon, B2B találkozókon.

A kiállítás szakmai jellegének erősítése mellett a látogatókat élményszigetek várják, ahol igazi vízi világ, többfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják a szórakozást. A nagyközönség inspirációt gyűjthet a több, mint 50 belföldi- és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsó sorban értékes nyereményekre tehet szert.

Az Utazás kiállítás első és második napján (február 22. és 23.) a rendezvény keretében szakmai konferenciát szerveznek. Ezeken a napokon egyesületi tagjaink, partnereink előzetes regisztrációt követően ingyenes belépésre jogosító jegyet igényelhetnek, amelyet elektronikus úton küldenek ki a regisztráció során megadott e-mail címre.

Szakmai konferenciák részletes programja: https://utazas.hungexpo.hu/programok-2024/szakmai-konferencia/

Regisztrációs link- 2024. február 22.: https://utazas.hungexpo.hu/turizmus

Regisztrációs link - 2024. február 23.: https://utazas.hungexpo.hu/konyvesturizmus


2024.02.15.