Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 április 15.

hétfő

16,4°C

Balatonboglár

  • ked

  • 13,8°C

  • sze

  • 10,2°C

  • csü

  • 11,5°C

A Boglári Szüreti Fesztivál az ország egyik legrégebbi rendezvénye, amely 2021-ben 44. alkalommal kerül megrendezésre. 2019-ben BBB - Bor-Buli-Balaton szlogennel, megújult köntösben fogadta látogatóit a fesztivál. A Balaton-parti borászok mellett országos pincészetek borait is promotálva, a bor értékeihez kapcsolódóan, gasztro és populáris értékek bevonásával erősödik a fesztivál karaktere, amely a már tradicionális, zenei, családi rendezvény jellegénél fogva a belföldi turizmus egyik kiemelt célpontja.
Színes programokkal készülünk, hogy 5 napon keresztül délelőtt 8:00 órától hajnali két óráig élvezhessék látogatóink 0-99 éves korig a strandolás örömei mellett a fesztivál programjait is 3 színpadon és más különböző helyszíneken.

*Balatonboglári lakosok részére személyigazolvány és lakcímkártya helyszínen való bemutatásával érvényes.

Jegyek elérhetőek a megadott linken!

A Boglári Szüreti Fesztiválon való részvételhez belépőjegy vásárlása szükséges. A jelenlegi kormányrendelethez igazodva a koncerteken való részvételhez szükséges a védettségi igazolás, a fesztivál vására szabadon látogatható a belépőjegy megvásárlásával, védettségi igazolás nélkül.

E-mail: boglariszuret@hangaszprodukcio.hu

Honlap: https://tixa.hu/44-boglari-szureti-fesztival?fbclid=IwAR0nsPWoc4kGhtygvzprDXE4CsRkAhD_dhqMZ-ChcSeWtp2zGQQZXD57JsE

Cím: 8630 Balatonboglár Szentmihályi u. 1