Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 július 12.

péntek

36,1°C

Szántód

  • szo

  • 33,3°C

  • vas

  • 36,4°C

  • hét

  • 35,8°C

Koncert a Balaton legkülönlegesebb színpadán, a Tihanyból és Szántódról induló, a tó közepén összekapcsolódó kompok fedélzetén!

Jegyeiteket nem a révben található BAHART jegypénztárában, hanem a réveknél külön erre létrehozott MOL Nagyon Balaton beváltópontokon tudjátok beváltani mindkét oldalon, 16:30-tól.

FONTOS INFÓK, kérjük, olvassátok figyelmesen!
A koncertet rossz idő esetén is megtartjuk, nincs esőnap. Kérjük, hozzatok magatokkal esőkabátot!
! Felelősséget csak a molnagyonbalaton.hu-n, vagy hivatalos partnereinktől vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
! A jegyeiteket ne tegyétek közzé semmilyen felületen!
! A molnagyonbalaton.hu oldalon vásárolt jegyeket nem kell kinyomtatni!
A telefonotokon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphettek.
Figyelem! A rendezvényen kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A védettség igazolásához védettségi igazolvány, vagy a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikáció felmutatása szükséges a rendezvényre történő belépést megelőzően. A koronavírus elleni védettség igazolása során a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, útlevél) bemutatása is kérhető. Kérjük, csak akkor vásároljon belépőjegyet, amennyiben a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fog, vagy a védett személy felügyelete biztosított lesz. Ezek hiányában, illetve a szükséges igazolások/igazolványok érvényességi idejének lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.
Bármelyik kompot választhatjátok az oda- és a visszaút során. A koncert a Balatonon összekapcsolódó kompok fedélzetén lesz, eközben szabadon mozoghattok a kompokon, melyeken biztosított az átjárás.
Jegyeiteket nem a révben található BAHART jegypénztárában, hanem a réveknél külön erre létrehozott MOL Nagyon Balaton beváltópontokon tudjátok beváltani mindkét oldalon, 16:30-tól.
A tiszteletjegyeket ugyanitt, a név bemondásával lehet felvenni.
A kompokra Szántódon és Tihanyban is 18:30-tól 19:00-ig lehet felszállni.
A koncert körülbelül 19:45-kor kezdődik.
A koncert után a kompok először Tihanyban majd Szántódon kötnek ki, nagyjából 21:15-kor, így mindkét oldalon lehetőség van a kiszállásra, azonban ekkor már a menetrend szerinti komp nem közlekedik, ezért kérünk, figyeljetek, melyik oldalon szeretnétek leszállni.
Mindkét kompon van bárpult és egy hot-dogos kocsi, ételt-italt a fedélzetre nem lehet felvinni, azonban az emberek kezében egy pohár italt fel szoktunk engedni a hirtelen feltorlódó tömeg elkerüléséért a pultoknál.
Ha autóval érkeznétek, parkolni mindkét oldalon van lehetőségetek, de kérünk, vegyétek figyelembe a megnövekedett forgalom okozta korlátozott férőhelyek eshetőségét!
A koncert alatt a VMSZ orvosi ügyeletet biztosít a fedélzeten.
Kérjük, ne hozzatok magatokkal kutyust.
A BAHART szabályai szerint a menetrendszerinti kompokra lehetne, de rengetegen leszünk a fedélzeten, a koncert hangos, egy állatnak ez tortúra lenne, amit mi egyáltalán nem támogatunk.


JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

INFORMÁCIÓK, REKLAMÁCIÓK:
E-mail: info@nagyonbalaton.hu

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓK:
https://molnagyonbalaton.hu/adatkezelesi-tajekoztatok/

A koncert a MOL Nagyon Balaton programsorozat része.

E-mail: info@nagyonbalaton.hu

Honlap: https://molnagyonbalaton.hu/jegyek/category/komp23#webshop-app-sticky

Cím: 8622 Szántód Tihany utca 9.