WOW Hungary Komp#20 - Follow the Flow

2020. szeptember 5. 18:30 - 2020. szeptember 5. 21:15
A MOL Nagyon Balaton - WOW Hungary Komp színpadának 2020-ban ismét illusztris fellépői lesznek. A Follow The Flow koncertezik a Tihanyból és Szántódról induló, a tó közepén összekapcsolódó BAHART kompok fedélzetén

A kompok befogadóképessége erősen korlátozott, így érdemes jó előre megvásárolni a jegyeket!


A koncert a MOL Nagyon Balaton programsorozat része


🚨 FONTOS INFÓK, kérjük, olvassátok figyelmesen!
🌤 A koncertet rossz idő esetén is megtartjuk, nincs esőnap. Kérjük, hozzatok magatokkal esőkabátot - ha mód van rá, inkább azt, mint esernyőt.
⛴ Bármelyik kompot választhatjátok az oda- és a visszaút során. A koncert a Balatonon összekapcsolódó kompok fedélzetén lesz, eközben szabadon mozoghattok a kompokon, melyeken biztosított az átjárás.
🎫 Jegyeiteket nem a révben található BAHART jegypénztárában, hanem a réveknél külön erre létrehozott MOL Nagyon Balaton beváltópontokon tudjátok beváltani mindkét oldalon, 16:00-tól. A tiszteletjegyeket ugyanitt, a név bemondásával lehet felvenni.
⛴️ A kompokra Szántódon és Tihanyban is 18:00-tól 18:30-ig lehet felszállni. A koncert körülbelül 19:15-kor kezdődik.
🔙 A koncert után a kompok először Tihanyban majd Szántódon kötnek ki, nagyjából 21:15-kor, így mindkét oldalon lehetőség van a kiszállásra, azonban ekkor már a menetrend szerinti komp nem közlekedik, ezért kérünk, figyeljetek, melyik oldalon szeretnétek leszállni.
🍺 Mindkét kompon van bárpult és egy hot-dogos kocsi, ételt-italt a fedélzetre nem lehet felvinni, azonban az emberek kezében egy pohár italt fel szoktunk engedni a hirtelen feltorlódó tömeg elkerüléséért a pultoknál.
🅿️ Ha autóval érkeznétek, parkolni mindkét oldalon van lehetőségetek, de kérünk, vegyétek figyelembe a megnövekedett forgalom okozta korlátozott férőhelyek eshetőségét!
🆘 A koncert alatt a VMSZ orvosi ügyeletet biztosít a fedélzeten.
🐶 Kérjük, ne hozzatok magatokkal kutyust. A BAHART szabályai szerint a menetrendszerinti kompokra lehetne, de rengetegen leszünk a fedélzeten, a koncert hangos, egy állatnak ez tortúra lenne, amit mi egyáltalán nem támogatunk.

🌞 JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK! ❤️


Program jellemzői
Település: Szántód
Esemény jellege: Zenés & szórakoztató
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!