Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 május 31.

péntek

18,9°C

Szántód

  • szo

  • 21,9°C

  • vas

  • 23,1°C

  • hét

  • 22,1°C

A MOL Nagyon Balaton - WOW Hungary Komp színpadának 2020-ban ismét illusztris fellépői lesznek szeptember 4-én Horváth Tamás koncertezik a Tihanyból és Szántódról induló, a tó közepén összekapcsolódó BAHART kompok fedélzetén!

A kompok befogadóképessége erősen korlátozott, így érdemes jó előre megvásárolni a jegyeket!A koncert a MOL Nagyon Balaton programsorozat része.
Felelősséget csak a molnagyonbalaton.hu-n, vagy hivatalos partnereinktől (csak Ticketportal + Akva) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A molnagyonbalaton.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.
FONTOS INFÓK, kérjük, olvassátok figyelmesen!
A koncertet rossz idő esetén is megtartjuk, nincs esőnap. Kérjük, hozzatok magatokkal esőkabátot - ha mód van rá, inkább azt, mint esernyőt.
Bármelyik kompot választhatjátok az oda- és a visszaút során. A koncert a Balatonon összekapcsolódó kompok fedélzetén lesz, eközben szabadon mozoghattok a kompokon, melyeken biztosított az átjárás.
Jegyeiteket nem a révben található BAHART jegypénztárában, hanem a réveknél külön erre létrehozott MOL Nagyon Balaton beváltópontokon tudjátok beváltani mindkét oldalon, 16:00-tól. A tiszteletjegyeket ugyanitt, a név bemondásával lehet felvenni.
A kompokra Szántódon és Tihanyban is 18:00-tól 18:30-ig lehet felszállni. A koncert körülbelül 19:15-kor kezdődik.
A koncert után a kompok először Tihanyban majd Szántódon kötnek ki, nagyjából 21:15-kor, így mindkét oldalon lehetőség van a kiszállásra, azonban ekkor már a menetrend szerinti komp nem közlekedik, ezért kérünk, figyeljetek, melyik oldalon szeretnétek leszállni.
Mindkét kompon van bárpult és egy hot-dogos kocsi, ételt-italt a fedélzetre nem lehet felvinni, azonban az emberek kezében egy pohár italt fel szoktunk engedni a hirtelen feltorlódó tömeg elkerüléséért a pultoknál.
Ha autóval érkeznétek, parkolni mindkét oldalon van lehetőségetek, de kérünk, vegyétek figyelembe a megnövekedett forgalom okozta korlátozott férőhelyek eshetőségét!
A koncert alatt a VMSZ orvosi ügyeletet biztosít a fedélzeten.
Kérjük, ne hozzatok magatokkal kutyust. A BAHART szabályai szerint a menetrendszerinti kompokra lehetne, de rengetegen leszünk a fedélzeten, a koncert hangos, egy állatnak ez tortúra lenne, amit mi egyáltalán nem támogatunk.

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

E-mail: info@nagyonbalaton.hu

Honlap: http://molnagyonbalaton.hu/jegyek/ ; www.ticketportal.hu

Cím: 8622 Szántód Tihany utca 9