Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 május 29.

szerda

20,6°C

Szántód

  • csü

  • 23,9°C

  • pén

  • 21,9°C

  • szo

  • 19,2°C

A WOW Hungary Komp#18 - Bagossy Brothers Company 2020. június 19-ére meghirdetett koncertje a vírusintézkedések miatt az eredeti időpontban nem tartható meg, de örömmel tájékoztatunk, hogy sikerült a már régóta teltházas, és várva várt koncertnek új időpontot találnunk.

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra!

✅ Ha számodra megfelelő az új időpont, nincs semmi teendőd, várunk szeretettel a koncertre.

❎ Ha biztosan tudod, hogy nem tudsz eljönni az új időpontban, kérvényezheted a jegyár visszatérítését. Nagyon sajnáljuk, ha így döntesz, mert az ősz egyik legkülönlegesebb, egyedülálló programja lesz.

A jegy árának visszatérítését emailben kezdeményezheti a jegy eredeti vásárlója az info@molnagyonbalaton.hu emailcímen, a regisztrációs időszakban, mely június 22 - július 5. között tart. Az emailben mindenképp írd meg a jegy(ek) QR kódjának karaktersorát, ez feltétlenül szükséges a beazonosításhoz.
A megadott időponton túl leadott igényeket sajnos nem áll módunkban regisztrálni. Ha a megadott regisztrációs időszakban nem nyilatkozol, a jegyed automatikusan érvényes marad a szeptemberi koncertre.

Megkönnyíted vele a munkánkat, és elősegíted a tranzakció pontosabb azonosítását, ha emailben elküldöd az alábbi adatokat, de erre nem vagy köteles:
vásárláskor megadott név
vásárláskor megadott emailcím
Az alábbi adatot viszont mindenképp küldd el nekünk a beazonosításhoz:
jegy(ek) QR kódjának karaktersora

Az emailt ide küldd: info@molnagyonbalaton.hu
Regisztrációs időszak: június 22 - július 5.
Visszaigazolásunkat legkésőbb július 10-ig megküldjük.
A regisztráció beérkezésétől számított 30 napon belül elindítjuk a visszatérítést.
---------------------------------------------------
A koncert a MOL Nagyon Balaton programsorozat része.
#helloHungary


🚨 FONTOS INFÓK, kérjük, olvassátok figyelmesen!
❗️ INFORMÁCIÓK, REKLAMÁCIÓK:
E-mail: info@nagyonbalaton.hu

❗️ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓK:
https://molnagyonbalaton.hu/adatkezelesi-tajekoztatok/


❗️ Felelősséget csak a molnagyonbalaton.hu-n, vagy hivatalos partnereinktől (csak Ticketportal + Akva) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
❗️ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
❗️ A molnagyonbalaton.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

🌤 A koncertet rossz idő esetén is megtartjuk, nincs esőnap. Kérjük, hozzatok magatokkal esőkabátot - ha mód van rá, inkább azt, mint esernyőt.
⛴ Bármelyik kompot választhatjátok az oda- és a visszaút során. A koncert a Balatonon összekapcsolódó kompok fedélzetén lesz, eközben szabadon mozoghattok a kompokon, melyeken biztosított az átjárás.
🎫 Jegyeiteket nem a révben található BAHART jegypénztárában, hanem a réveknél külön erre létrehozott MOL Nagyon Balaton beváltópontokon tudjátok beváltani mindkét oldalon, 16:00-tól. A tiszteletjegyeket ugyanitt, a név bemondásával lehet felvenni.
⛴️ A kompokra Szántódon és Tihanyban is 18:00-tól 18:30-ig lehet felszállni. A koncert körülbelül 19:15-kor kezdődik.
🔙 A koncert után a kompok először Tihanyban majd Szántódon kötnek ki, nagyjából 21:15-kor, így mindkét oldalon lehetőség van a kiszállásra, azonban ekkor már a menetrend szerinti komp nem közlekedik, ezért kérünk, figyeljetek, melyik oldalon szeretnétek leszállni.
🍺 Mindkét kompon van bárpult és egy hot-dogos kocsi, ételt-italt a fedélzetre nem lehet felvinni, azonban az emberek kezében egy pohár italt fel szoktunk engedni a hirtelen feltorlódó tömeg elkerüléséért a pultoknál.
🅿️ Ha autóval érkeznétek, parkolni mindkét oldalon van lehetőségetek, de kérünk, vegyétek figyelembe a megnövekedett forgalom okozta korlátozott férőhelyek eshetőségét!
🆘 A koncert alatt a VMSZ orvosi ügyeletet biztosít a fedélzeten.
🐶 Kérjük, ne hozzatok magatokkal kutyust. A BAHART szabályai szerint a menetrendszerinti kompokra lehetne, de rengetegen leszünk a fedélzeten, a koncert hangos, egy állatnak ez tortúra lenne, amit mi egyáltalán nem támogatunk.
🌞 JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK! ❤️

E-mail: info@molnagyonbalaton.hu

Honlap: http://www.molnagyonbalaton.hu

Cím: 8622 Szántód Tihany utca 9.