Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 május 28.

kedd

15,0°C

Bálványos

  • sze

  • 21,2°C

  • csü

  • 22,4°C

  • pén

  • 20,7°C

A Kincsek Völgye Alapítvány szervezésében az idén egy nagyszabású elvonulásra hívunk, amely az emberi élet körforgásának állomásain keresztül mutatja be az ember útját és az úton fellelhető kulcsokat, azokhoz a kapukhoz, amelyeken az élet során át kell lépnünk.

Maximális létszám 200 fő.

Az elvonulás 4 napig tart majd július 25-28. között, amikor is bejárjuk az utat a
"Volt egyszer, hol nem volt-tól" az "Aki nem hiszi, járjon utána" részig.
Közben kibontjuk a belső alkímia és a népmesék segítségével a születés, a békés gyermekkor,az önmagunkra találás, a kalandra hívás, a női lélek szépségén keresztül, a bennünk élő harcoson át elérünk az égigérő fáig, hogy aztán a griffmadár hátán utazva megpillanthassuk a NAP APA és a FÖLD ANYA táncát, majd a fele királyság birtokában, bölcsen feljussunk az Üveghegy tetejére, és meghallgassuk mit is gondoltak az ősök az Üveghegyen túlról.

Az elvonulás egy labirintusjárással kezdődik, amelyhez egy gyönyörű lélekébresztő furulyaszó társul, majd a Lélek ébresztésére az út végén, azaz az elvonulás végén egy újabb labirintusjárás következik, ami után továbblépünk a hétköznapi életünkbe, hogy a megtapasztaltakat beépítve a megtalált kulcsokkal a lelkünkben megvalósítsuk álmainkat.

Az elvonulás amellett, hogy az emberi élet ciklusaira, és az elemekre lesz felépítve
a Hős vagy Vándor útját viszi végig, ezért is kapnak az előadások alcímként népmesei motívumokat.

Belső hősünk, vándorunk az elvonulás alatt a reggeli jóga, Tai Chi vagy légzés és a sétáló meditációval történő kapcsolódás során készítheti fel magát az útra. Az este zenei világa pedig gyógyítást, az ősi erőt és az extázist szabadíthatja fel benne, majd a tábortűz pattogó hangját hallgatva a gitárok, dobok, csörgők, handpan-ek, vezetik át a hőst az álomvilágba.

A reggeli gyakorlatok, napi tudásanyag megszerzése és az esti zenei összeállítások között szeretnénk, ha a pihenésre is fordíthatnánk az időt, ezért úgy állítottuk össze a programot, hogy élvezhesd a nap sugarait, meditálhass, vagy csak pihenhess egy jót a fűzfák árnyékában, hallgasd a madarak csicsergését, figyelhesd a gyurgyalagok reptét, bebarangolhasd a gyümölcs mandalákat, befeküdhess a levendulák közé érezni a tömény illatukat, és hallgatni a méhek zümmögését vagy csak azért, hogy élvezhesd a csendet.

Bővebb információ a www.kincsekvolgye.hu/elvonulas

E-mail: kincsekvolgye@gmail.com

Telefonszám: +36301023484

Honlap: http://www.kincsekvolgye.hu

Cím: 8614 Bálványos Felsőhegy / Kincsek Völgye