Szezonzáró levendulaszüret naplementekor

2018. július 14. 9:00 - 2018. július 14. 21:00

Kézműveskedés, szappankészítő workshop, kézműves termékek vására, levendulaszedés naplementekor, BBQ, tábortűz, akusztikus gitárszó.


9 órától 18 óráig levendulás vásár, 14 órától lepárlásbemutató a gazdaság tulajdonosával és a Levendulamániával, 16 órától szappankészítő workshop. Mindeközben az est főfogása sül!
Este 6 órától a GerillaGasztro BBQ versenycsapat autentikus BBQ fogással várja a látogatókat. A pulled pork szendvics 12 órán át sült, tépett sertéslapockából készül, mely a faszéntüzeléses szmókerben hickory füstölőfától és a csapat saját fűszerkeverékétől kap egyedi ízt. A tépett malachúson kívül coleslaw, pácolt uborka és házi készítésű BBQ szósz kerül a szendvicsbe. A tüzes hangulatról a GerillaChili gondoskodik. A hosszú sütési időre való tekintettel szendvicsek csak korlátozott mennyiségben kaphatóak!
Akinek nem jutna a BBQ szendvicsből, az a Szélcsend Kávé és Más kínálatából választhat valami finomat! Házi kovászos kenyérből készített szendvicsek és sárgabarack lekváros, levendulás házi pite egészíti ki a borkínálatot!
Nagyon kevesen élvezhették eddig a naplementét a birtokon, ezért arra gondoltunk, most még egyszer, idén utoljára megnyitjuk estére a levendulást, hogy a látogatók a nap utolsó sugaraiban fürdőzve artahassanak levendulát!
Naplementekor tábortüzet rakunk, ami mellett élvezet lesz elfogyasztani a szendvicseket, a zamatos borokat és zeneszó mellett kipihenni a levendulaaratás fáradalmait!

Mindenkit várunk, aki velünk együtt szeretné elbúcsúztatni a 2018-as illatos, csodálatos, lila levendulaszezont!

A levendulás 9-18 óráig ingyen látogatható. Az esti programokon 18 órától látogatói jegy VAGY aratótáska megváltása mellett lehet részt venni! (Látogatói jegy: 1000,-Ft/fő ajándék levendulavízzel; vagy aratótáska, mérettől függően 1000-3500,- Ft)

Kutyabarát rendezvény!

Aratható levendula július 15-ig lesz, de a gazdaság továbbra is nyitva tart, helyi kézműves termékeinket és palántát is lehet még vásárolni nálunk 2018. július 29-ig !


A gazdaság Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken Csárda mellett bekanyarodva, egy földes út végén található. Google térképen Balatonföldvár központjától, a 7-es főútról indulva bejelöltük az utat, mely ezen a linken érhető el.

Program jellemzői
Település: Kőröshegy
Esemény jellege: Gyerek & családi, Bor & gasztro, Kulturális & ismeretterjesztő
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!