Szeptember 1-3. között két kirívóan diverz brigád rakja össze nektek a nyár utolsó kollázsát a Szántódpusztai majorság autentikus varázsában.

Zenekarok, dj-k, táncház, előadások és workshopok, kedves emberek és állatok társaságában, a természet lágy ölén.

Programok hamarosan...

Belépők:

Super early bérleteket személyesen a Lumenben (Budapest, Horánszky u. 5, 1085) szerezhetitek be, online pedig a megadott linken!


𝗦𝗭𝗘𝗩𝗔𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞

Missziónk a kulturális értékek átadása ismeretterjesztő előadásokon és workshopokon keresztül, emellett a hazai feltörekvő underground zenekarok felkarolása, mindez természetközelben és zöld megoldásokkal kivitelezve. Kiemelt cél számunkra a közösségteremtés is; mottónk a "Tegyél hozzá valamit!", ami az önkéntességen túl minden résztvevő hozzáadott értékét is sugallja.𝗔𝗭𝗨𝗥𝗘
Az Azure a Kék Ló csapata által szervezett találkozó, ahol minden a kísérleti művészetek nem megszokott formáiban történik: váratlanul és felszabadítóan. A találkozó alatt egymástól távoli elemek kerülnek kapcsolatba, hogy eddig nem ismert, nem látott, nem hallott minőségek jöhessenek létre.
Mottóink "Az egész több a részek összegénél...", "A lehetőségek száma végtelen...", "A puzzle minden darabja összeilleszthető.".
Vajon mi történik, amikor két teljesen különböző, de hasonlóan sokszínű szubkultúrát egyetlen mozaikká egyesítünk?Annyi biztos, hogy valami meglepően izgalmas készülődik...
Program jellemzői
Település: Szántód
Esemény jellege: Zenés & szórakoztató, Kulturális & ismeretterjesztő
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!