Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 május 31.

péntek

18,8°C

Balatonföldvár

  • szo

  • 21,8°C

  • vas

  • 23,1°C

  • hét

  • 22,1°C

Újra nyitja kapuit a Helka Sörkert!

Nagyon vártuk már, hogy újra találkozzunk Veletek! Gyertek, és ünnepeljétek velünk, hogy újra itt a jó idő, újra nyitva a sörkert!
Ebben az évben is sok újdonsággal készülünk Nektek, tartsatok velünk:)HÉTVÉGE PROGRAMJA

Április 8. szombat:

18.00 Vakter Alexandra és Kovács Kristóf koncertÁprilis 9. vasárnap:
13:00 - 18:00 Játékpark a legkisebbeknek: kosaras hinta, továbbá kiemelt tematikájú, Balatonhoz kötődő ismeretterjesztő jellegű egyedi játékok, amelyben a gyerekek játékosan ismerhetik meg a Balaton védett állatait, ragadozóit, a nádas élővilágát.
18.00 Fülep Benedek - Balaton Impressions koncertA nyitó hétvége programja egyben a Húsvéti kalandok Kőröshegytől Balatonföldvárig programsorozat részeNagy szeretettel ajánljuk a többi helyszín programjait is:
Április 8. (szombat)
- Hotel Anna Villa: 14 órától kézműves foglalkozás a húsvét jegyében – tojásfestés, húsvéti díszek készítése (előzetes bejelentkezés szükséges).-
-A Picard Bisztró: Mind a három nap várja vendégeit A sky teraszon. A kellemes ételek, látkép és környezete mellett a Santio Jewel & Home decor Kézműves műhely húsvéti termékeit láthatjátok.Április 9. (vasárnap)
- Völgyhíd Konyha & Rét: egész nap itt lesz a Helka Sörfőzde truckja izgalmas csapolt és dobozos sörökkel; az étterem előtti színpadon 10-13 óra között Ruff Nikolett koncert; délelőtt termelői és kézműves piac.
- Hotel Anna Villa: állatsimogató és népi játszótér a szálloda kertjében: kosaras hinta, továbbá kiemelt tematikájú, Balatonhoz kötődő ismeretterjesztő jellegű egyedi játékok, amelyben a gyerekek játékosan ismerhetik meg a Balaton védett állatait, ragadozóit, a nádas élővilágát (a játszótér 13 órától 18 óráig üzemel).
- Balaton Klub: Moccantó Játszoda és Kézműves Műhely. Tojásfestés hagyományos népi módszerekkel, berzselés.
-Picard Bistro;Interaktív konyha show-látvány főzés-Közös grillezés a teraszon.Április 10. (hétfő)
- Völgyhíd Konyha & Rét: délelőtt 9 órától termelői és kézműves piac; 11-től 13 óráig az étterem előtti színpadon Esthee koncert és hétfőn is egész nap itt lesz a Helka Sörfőzde truckja izgalmas csapolt és dobozos sörökkel.

E-mail: info@helkasor.hu

Telefonszám: +3670 546 7344

Honlap: https://helkasor.hu

Cím: 8623 Balatonföldvár Rákoczi Ferenc utca 9