Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 április 18.

csütörtök

10,0°C

Balatonföldvár

  • pén

  • 12,4°C

  • szo

  • 12,3°C

  • vas

  • 8,6°C

Nem teljes Shakespeare művek előadása

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás

Shakespeare összes művei 2 óra alatt! Rekordkísérlet több, mint 2 évtizede töretlen sikertelenséggel! Az előadás nem csak nyomokban tartalmaz kötelező tananyagot. Színház az egész, és színész benne minden.

Aki szereti Shakespeare műveit, s ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy valamennyit megismerje, ám úgy ítéli meg, hogy élete hátralévő része valószínűleg nem lesz elegendő ehhez, cseppet se búslakodjon. Bízza rekeszizmai működtetését a „NEM KOMPLETT SHAKESPEARE MŰVEK”-re, akik a nehéz körülmények ellenére (a nézők állandóan közbenevetnek) derekasan végrehajtják a már-már reménytelennek tűnő feladatot: bemutatják a „Komplett Shakespeare”-t.

Előadás hossza: 130 perc

Felvonások száma: 1

Fordította:

Kálloy Molnár Péter

Csak főbb szerepekben:

Gáspár András

Kálid Artúr

Kálloy Molnár Péter

Jegyárak:

3.900 Ft (Normál jegy) | 4.900 Ft (Elsőbbségi jegy) | 10.000 Ft (Mecénás jegy)

Esőnap: 2019. július 14. (vasárnap) 20:30

Jegyek kaphatók:

https://kultkikoto.jegy.hu/program/sor-shakespeare...

Mecénás jegy: A Mecénás a jegy megvásárlásával kiemelten támogatja a Kultkikötő működését. A jegy tulajdonosa az első két sorban foglalhatja el számozott ülőhelyét, melyhez párnát, plédet és személyes felszolgálást biztosítunk a helyi termelők minőségi boraiból.

Elsőbbségi jegy: A jegy tulajdonosa fél nyolckor beléphet a nézőtér területére és szabadon választhatja ki helyét (az első két sor kivételével) , valamint vendégünk egy pohár borra vagy limonádéra. (Nyolc órától az elsőbbségi helyfoglalást nem áll módunkban biztosítani.)

Normál jegy: A jegy tulajdonosa nyolc órától léphet be a nézőtér területére és a fennmaradó helyek közül (kivéve az első két sor) választhatja ki ülőhelyét.

Jegyek kaphatók:

https://kultkikoto.jegy.hu/program/sor-shakespeare...

További információ:

www.kultkikoto.hu

E-mail: jegy@kultkikoto.hu

Telefonszám: +36 30 66 55 989

Honlap: http://www.kultkikoto.hu

Cím: 8623 Balatonföldvár Bajor Gizi sétány 1.