Pletykatréning Izsák Norbert coach vezetésével

2020. február 8. 9:30 - 2020. február 8. 15:00

Sokan szenvednek attól, hogy bár nagyszerűen tudnak pletykálni, kapcsolataik és önképük nem fejlődnek a vágyaik szerint. Iskolarendszerünk, társadalmunk és gyakran munkahelyünk, közösségeink is arra nevelnek, hogy elsősorban a hibákat vegyük észre és hangosítsuk ki mind magunkban, mind pedig a környezetünkben. Sokunk meggyőződésévé vált, hogy a jó viselkedés, a jól elvégzett munka természetes, ezért csak arról kel beszélnünk, amin javítani kell. Őszintén hisszük, hogy ezzel fejlődésre inspirálhatjuk embertársainkat, gyermekeinket és önmagunkat is.

Ezzel szemben a valóság az – és ezt a pszichológia is igazolta -, hogy a hibakereső, kritikus attitűd csökkenti annak az esélyét, hogy pozitív változás jöjjön létre.

MIBEN FEJLŐDHETSZ A PLETYKATRÉNINGEN?
Ezen a kurzuson egy olyan szemléletmódot és munkamódszert sajátítunk el, amelynek segítségével könnyedén és izzadságmentesen érsz el pozitív változást a környezetedben és önmagadban.

Ellentétben azokkal a tréningekkel, ahol megmondják, mit kell tenned, majd elvárják, hogy legyen érzelmi energiád, “akaratod” a helyes dolgok megcselekvésére, a Pletykatréningen azt tanuljuk meg, hogyan tudsz olyan légkört teremteni a “pletykáiddal”, amelyben könnyedén, erőlködés nélkül jön létre változás és fejlődés.

Szervező: Kőröshegyi Református Egyházközség
További információ: Ficsor Beáta, +3630 6321624
Program jellemzői
Település: Kőröshegy
Esemény jellege: Kulturális & ismeretterjesztő
Ingyenes: Igen

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!