Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 május 29.

szerda

20,4°C

Kőröshegy

  • csü

  • 24,0°C

  • pén

  • 22,3°C

  • szo

  • 19,1°C

Sokan szenvednek attól, hogy bár nagyszerűen tudnak pletykálni, kapcsolataik és önképük nem fejlődnek a vágyaik szerint. Iskolarendszerünk, társadalmunk és gyakran munkahelyünk, közösségeink is arra nevelnek, hogy elsősorban a hibákat vegyük észre és hangosítsuk ki mind magunkban, mind pedig a környezetünkben. Sokunk meggyőződésévé vált, hogy a jó viselkedés, a jól elvégzett munka természetes, ezért csak arról kel beszélnünk, amin javítani kell. Őszintén hisszük, hogy ezzel fejlődésre inspirálhatjuk embertársainkat, gyermekeinket és önmagunkat is.

Ezzel szemben a valóság az – és ezt a pszichológia is igazolta -, hogy a hibakereső, kritikus attitűd csökkenti annak az esélyét, hogy pozitív változás jöjjön létre.

MIBEN FEJLŐDHETSZ A PLETYKATRÉNINGEN?
Ezen a kurzuson egy olyan szemléletmódot és munkamódszert sajátítunk el, amelynek segítségével könnyedén és izzadságmentesen érsz el pozitív változást a környezetedben és önmagadban.

Ellentétben azokkal a tréningekkel, ahol megmondják, mit kell tenned, majd elvárják, hogy legyen érzelmi energiád, “akaratod” a helyes dolgok megcselekvésére, a Pletykatréningen azt tanuljuk meg, hogyan tudsz olyan légkört teremteni a “pletykáiddal”, amelyben könnyedén, erőlködés nélkül jön létre változás és fejlődés.

Szervező: Kőröshegyi Református Egyházközség
További információ: Ficsor Beáta, +3630 6321624

Telefonszám: +3630 6321624

Honlap: http://www.izsaknorbert.hu

Cím: 8617 Kőröshegy Kozma Sándor tér 1.