Kedves Horgászok!

Újabb horgász szezon veszi kezdetét a Peca Kaland történetében is!

Ennek örömére egy jó kis egyéni horgászversennyel szeretnénk indítani a 2023-as verseny szezont, melynek a helyszíne a Kincsesrét Horgásztó lesz, Szóládon.

Verseny formája: Freestyle, azaz Szabadon választott módszerrel lehet horgászni. Horgászonként 1 bot, botonként 1 horog használható.

A versenypályát 3 SZEKTORRA fogjuk felosztani, így a versenyen résztvevők szektorverseny formában próbálhatnak szerencsét, mérhetik össze tudásukat. Az összetett első helyezettek pedig az egyes szektorok legjobbjai közül kerülnek majd ki.

Módszer: Szabadon választott, egybotos

Nevezési díj: 9.000 Ft/horgász

A horgászversenyen résztvevők száma limitált, így maximum 48 horgász számára tudunk helyet biztosítani. Kísérők természetesen érkezhetnek a horgászokkal mint nézők, szurkólók, de a horgászatban csak a versenyre regisztrált személy vehet részt.

A tavon a verseny ideje alatt büfé üzemel.

Amennyiben Te is szívesen részt vennél versenyünkön, úgy kérjük olvasd el a versenykiírást és az általános verseny szabályzatunkat, ami minden fontos részletet tartalmaz, majd ezt követően az online regisztrációs űrlap kitöltésével tudsz nevezni.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel! Eredményes horgászatot, jó szórakozást kívánunk!

Program jellemzői
Település: Szólád
Esemény jellege: Sport & aktív
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!