Őszi tulipánhagyma vásár a Kőröshegyi Levendulásban

2020. szeptember 19. 9:00 - 2020. szeptember 20. 17:00

Vessétek bele magatokat az őszi kertészkedésbe Kőröshegyen! Szeptemberi napsütés, levendulamezők, Balaton....ebben sohasem lehet csalódni ugye?

Idén első alkalommal TULIPÁNHAGYMA VÁSÁRT tartunk Kőröshegyen, ahol öbbféle tulipánfajtából válogathattok a szeptember 19-20. és 26-27-i hétvégén 9-17 óráig.

Az időzétés most a legtökéletesebb a virághagymák beszerzéséhez! Legkésőbb szeptember végén, október elején neki kell látni az ültetésnek, hogy tavasszal már ott díszelegjenek a csodálatos kőröshegyi tulipánok a kertben, ablakban vagy balkonon!

A kilátás továbbra is káprázatos tőlünk, ilyenkor a levendula lilaságát az egyre színesedő fák lombjai váltják.
A széles hagymaválaszték mellett továbbra is megtaláljátok kézműves termékeinket: lekvár, tea, szörp és minden mi kamrapolcra való.
Jelenleg tart az utóvirágzás is, ami ugyan kevésbé látványos, de még egy-egy aratótáskányit könnyedén össze lehet szedni, ha szeretnénk télire feltölteni a levendulakészleteket!
Bár a levendulát pár héttel később kell ültetni, mint a tulipánt, ettől függetlenül kaspóban és konténerben már most be tudjátok szerezni a legjobb helyről! Szabadgyökeres palántavásárt is tervezünk, ennek részleteivel később jelentkezünk!
Igazi koraőszi programot lehet egy csapásra varázsolni, ha összekötjük egy erdei túrával, balaton-parti kirándulással vagy akár egy forró kávé-süti kombinációval a Szélcsend Kávé és Másban!

Találkozzunk szeptember 19-20-án vagy 26-27-én 9-17 óráig a Kőröshegyi Levendulásban! Várunk Titeket mindkét hétvégén nagyon sok szeretettel, tulipánhagymával és minden jóval ami megterem nálunk!

Program jellemzői
Település: Kőröshegy
Esemény jellege: Gyerek & családi
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!