Október 8-14. között az országos étterem hét keretein belül különleges menüvel várunk!
Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:
Választható levesek/előételek:
- Paprika krémleves kapros túrógombóccal (V)
- Fácánerőleves túrós derelyével
- Lazacpisztráng gribiche mártással, kaviárral
- Vargánya Panna Cotta grillezett salátával (V)
Választható főételek:
- Pappardelle napoletana marhahúsgombóccal
- Mulard kacsamell citromfű mártással, pak choi és jázminrizs
- Lazacfilé aszaltparadicsomos morzsával, bazsalikomos rizottóval
Választható desszertek:
- Sós-karamell pita
- Házi szőlős rétes bormártással és fahéjhabbal