NAGY GENERÁCIÓS DISZKÓ!

2019. november 16. 18:00 - 2019. november 16. 23:00

Idén november 16-án, szombaton rendezzük meg az 1970-80-as évekre (és az akkori fiatalságra) emlékezvén az eseményt a balatonföldvári Bajor Gizi Közösségi Házban.
A tavalyi sikeren felbuzdulva egy kicsit módosítunk a programon, s a két földvári diszkós-legenda, Horváth József BOB és Lendvai János gyerekei helyett (akiknek a tavalyi zenélést ezúttal is köszönjük) idén ÉLŐ ZENE a THE FREAKEND ZANEKARRAL és VIDEODISZKÓ SZABÓ GÁBORRAL kombinációjával szeretnénk különlegességgel szolgálni.
Most is szeretnénk felállítani az "IN MEMORIAM falat", s kérjük, aki tud olyan személyekről, akik a 70-80-as években a földvári ifjúsághoz, vagy a baráti körhöz tartozott, de ma már nincs közöttünk, írja meg nekünk a balatonpress@gmail.com e-mail címre.
Amennyiben abból az időből kapunk Tőletek e-mailben fotókat különböző eseményekről, azokat is küldjétek el, magyarázó szöveggel ellátva: hol, mikor, mi történt, s kik vannak a képen?
Asztalfoglalás Földváron Koseluk Matyi fodrász üzletében, vagy interneten a balatonpress@gmail.com e-mail címen.
Újra "Batyus bálra" készüljetek, mindenki hozzon magával enni és innivalót, valamint olyan plusz dolgokat, amikkel meg tudja kínálni régi ismerőseit. Aki nem szeret cipekedni, annak büfé is a rendelkezésére áll majd.


Az eseményről folyamatosan adunk infót, s hamarosan a plakát is elkészül.


Szóljatok mindenkinek, akit érdekelhet a BULI, s a hír megosztásról se feledkezzetek meg!

Program jellemzői
Település: Balatonföldvár
Esemény jellege: Zenés & szórakoztató
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!