Lépj be a végtelennek tűnő levendulatengerhez vezető kapun és hagyd kint a hétköznapok szürkeségét! Kőröshegyen június 9.-től augusztusig, 8 hektár levendula virágzik, melyek hátterét a kéklőn világító Balaton adja. Tapasztald meg a levendula nyugtató hatását, kapcsolódj ki és vidd haza magaddal az élményt illatos lila csokorba kötve.

Ne hagyd ki az év egyik legvarázslatosabb eseményét, gyere el a Kőröshegyi Levendulaszüretre! Közel két hónapon keresztül szedhető levendula, festői környezet és idillikus táj vár!
A gazdaság mindössze 2,5 kilométerre található a Balatontól! (Balatonföldvár~2,5 km, Szántód rév~6 km, Siófok~25 km, Budapest~125 km)
Aki levendulát szeretne szedni, az több, különböző méretű arató táskából választhat, melyekhez metszőollót is kínálunk. Látogatói jegy megváltása után az is körülnézhet nálunk, aki kísérőként érkezik.
2023. június 9. és augusztus 20. között minden nap 09:00-17:00-ig látogatható! Kasszazárás: 16:30
Waze link az utazástervezéshez: www.bit.ly/KoroshegyiLevendulas
Szeretettel várunk Benneteket, hamarosan találkozunk! További információ, árak, tudnivalók a honlapon hamarosan elérhetők!Csak a hivatalos felületeinken közzétett információk és fotók megbízhatók! Folyamatosan frissülő információkért csatlakozz az eseményhez, kövesd az oldalunkat vagy csatlakozz a csoporthoz!
A programváltozás jogát fenntartjuk!www.koroshegyilevendulas.hu Kevesebb jelenjen meg
Program jellemzői
Település: Kőröshegy
Esemény jellege: Gyerek & családi
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!