Kőröshegyi Gyereknap a Levendulásban

2019. május 25. 10:00 - 2019. május 26. 16:00

INGYENES GYEREKPROGRAMOK 2 NAPON KERESZTÜL!

Nagyon sok szeretettel hívunk mindenkit Kőröshegy Község Önkormányzatával közösen szervezett gyereknapi programunkra! Tartsatok velünk és töltsetek el egy mesés hétvégét a Kőröshegyen a Levendulásban!

Ingyenes gyerekprogramok:
Kézműves foglalkozások
Arcfestés
Csillámtetkó (csak vasárnap)
Óriás buborékfújó
Szerencsekerék ajándékokkal
Nevezés a csokorkötöző versenyre (eredményhirdetés pünkösdkor!)
Fürdősó és szappanfüzér készítés az Amira Szappannal

Gyerekeknek és felnőtteknek:
Levendulaszüret - Közel 7 hektár aratható levendula, festői környezet és idillikus táj ameddig a szem ellát!
Kőröshegyi palánta- és kézműves levendulás termékek vására
Finomságok, frissítők piknikhez
Kézműves workshopok az Amira Szappannal (térítési díj ellenében)

Nyitva szombaton és vasárnap 10:00-16:00 között!

Nagyon sok szeretettel várunk minden kőröshegyi, környékbeli és az ország bármely tájáról érkező gyerkőcöt, szüleiket, nagyszüleiket, keresztszüleiket, nagynéniket-nagybácsikat, blökiket és gazdikat egyszóval a szűkebb és tágabb értelemben vett család minden tagját! Ünnepeljük közösen a gyereknapot Kőröshegyen!

Minden gyereknek ajándék!
Már az ajtóban meglepi várja a gyerekeket, hogy megalapozzuk a nap további hangulatát! Ajándékkerekünk segítségével sorsoljuk ki a különböző játékokat, így szeretnénk kedveskedni a legkisebb látogatóinknak!
Ebben a két napban minden Kőröshegyre látogató gyerkőcnek kijár az ajándék, hiszen róluk és nekik szól ez a hétvége!További információk a levendulaszürettel kapcsolatban:

A gazdaság Kőröshegyen található, mindössze 2 kilométerre a Balatontól! (Balatonföldvár~2 km, Szántód rév~6 km, Siófok~25 km, Budapest~125 km)

A gazdaságban hatalmas árnyékot nyújtó fák gondoskodnak a hűsölésről! A sorok között kevés árnyék van, ezért hozzatok magatokkal kalapot és készüljetek naptejjel!

Levendulát a kijelölt területeken szabad aratni, a birtok többi részén sétálni, gyönyörködni, szelfizni és fotózkodni lehet!???? Ne felejtsetek megjelölni bennünket, mert imádjuk őket, és rengeteg pozitív energiával töltenek fel!

Metszőollót szívesen kölcsönzünk Neked, hiszen levendulát csak éles ollóval lehet vágni, szakítása - tépése a bokrok sérüléséhez vezet!

A leszedett levendulából sátor alatt köthettek szépséges csokrokat. 1-2 fajta kötözőt AJÁNDÉKBA adunk, de ha különlegesebbre vágytok több mint húszféle csipkéből, madzagból és szalagból válogathattok! :)

Kutyusok a sorokon kívül pórázon, ölben a gazdaság területén bárhol sétálhatnak, és egy árnyékos pihenőt is kialakítunk részükre, ahol friss vízzel várjuk Őket! A levendulasorok közé azért ne vigyétek őket, mert ott nincs árnyék és akár rosszul is lehetnek a hőségben!

Megközelítés:
A birtok rendkívül könnyen megközelíthető az M7-es autópályáról és a 7-es főútról is! Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva egy rövid murvás út végén található a bejárat és a több száz férőhelyes óriás parkolók!
A menetrend szerinti buszjáratok közvetlenül a murvás út bejáratánál található buszmegállóban állnak meg, 5 perc sétaútra a kaputól! Kerékpártároló is van! :)
Google térképen Balatonföldvár központjától, a 7-es főútról bejelöltük az utat:
Link a térképhez: goo.gl/aFRVAp

A birtok kellemes, tiszta és szépen rendezett, ráadásul lélegzetelállító balatoni panorámával rendelkezik!

Levendulát a helyszínen vásárolt aratótáskába vagy kosárba lehet szedni! Több méret közül válogathattok, az áruk mérettől függően 1000 és 3500 forint között változik! Az aratótáskák mérete a tavalyi évhez képest növekedett, az áruk azonban változatlan! :)

Szeretettel várunk Benneteket, hamarosan találkozunk! :)

A szervezők a változás jogát fenntartják!
Folyamatosan frissülő információkért csatlakozz az eseményhez és kövess minket Facebookon!

Program jellemzői
Település: Kőröshegy
Esemény jellege: Gyerek & családi
Ingyenes: Igen

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!