Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 május 30.

csütörtök

20,7°C

Kereki

  • pén

  • 20,5°C

  • szo

  • 21,5°C

  • vas

  • 22,9°C

Rövid, könnyed közös kikapcsolódásra invitálunk Benneteket ismét a szabadba - a kereki erdőbe, ahol aztán a megfelelő, biztonságos távolságot megtartva érezhetjük magunkat szuperül sok jó ember kellemes társaságában.

Jöjjön, akinek hurcis gyerkőce van, vagy éppen tervben van és az is, akinek már kinőttek a gyermekei belőle, de egy nagyszerű társaság részese szeretne lenni - akár csak egy napra is! :)

A közös túra alkalmával megszálljuk a Kereki várat.
A túra a Hősök parkjától a falun át indul a kereki vár romjaihoz. A várhoz három ösvény vezet, melyek közül az egyik szinte megkerüli a hegyet, a másik egy kisebb kitérőt tesz, míg a legrövidebb hajmeresztően meredeken nekivág a hegyoldalnak (a gyerekek tuti ezt választanák). Ez utóbbit most mégis kihagyjuk. A másik két ösvényt járjuk be. Egyiken felfelé, másikon lefelé jövünk majd. :) Miután meghódítottuk a viszonylag meredek dombon (282 méter magason) lévő vár romjait, ott egy kicsit megpihenünk és újult erővel a másik oldalon térünk vissza a kiindulási ponthoz. A végén piknikezés mellett (annak hogyanja még szervezés alatt van) pihenhetünk és beszélgethetünk még egyet. Persze akiben még maradt erő és energia az focizhat a gyermekekkel a szomszédos zöld füves pályán. Ezek után szomorúan, de új élményekkel feltöltődve búcsút veszünk egymástól.

Járjunk egyet közösen az erdő varázslatos világában!

A túra idejére a HordozóKuckó ingyenesen biztosít babahordozó eszközt, azoknak a családoknak, akiknek még nincs vagy szeretnének egy újat kipróbálni. Előzetesen egyeztetni szükséges, hogy biztosan legyen a babádnak megfelelő méretű hordozó. Ehhez írjatok e-mailt a hordozokucko@gmail.com címre vagy rögtön foglaljátok online a https://hordozokucko.hu/shop/ oldalon.

A túra hossza: kb. 6-8 km
Találkozópont: 8618 Kereki, Dózsa György u. 2.
Pontos ideje: 2020.07.25. 9:30-tól - közös indulás 10:00-kor

Rossz idő esetén az esőnap a következő hét szombat, azaz 2020.08.01.

Reggel az érkezéskor és a túra végén a mosdó használati lehetőség biztosított lesz részünkre. Útközben ilyen lehetőség nem lesz, kérjük így készüljetek.

A túra során fotók és videófelvételek készülnek, amik a HordozóKuckó felületeire felkerülhetnek. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad és gyermekedről fotó vagy videó készüljön, kérlek jelezd nekünk előre!

Az eseményen mindenki a saját felelősségére vesz részt! Kérjük a szülőket, hogy fokozottan figyeljenek oda gyermekeikre, mert a túra útvonala nem veszélytelen számukra.

E-mail: hordozokucko@gmail.com

Honlap: https://hordozokucko.hu/shop/

Cím: 8618 Kereki Dózsa György utca 2.