Ünnepeljük együtt az ízeket és a gasztronómiai kreativitást! Csatlakozz hozzánk az Országos Hal- és Vadpörkölt Főzőverseny harmadik évéhez!
Idén egy teljesen új kihívás vár rád: csak pörkölt formájában készíthetsz halat vagy vadhúst. Gyűjtsd össze a barátaidat, kollégáidat vagy a családtagjaidat, és éljétek át a kulináris élmények varázsát mesés környezetünkben.
Dátum: 2023.10.07. Szombat
Helyszín: Rádpuszta Gasztro Élménybirtok
Nevezési információk:
- Csapat neve, létszáma, csapatvezető neve és telefonszáma
- Választott alapanyag: hal vagy vadhús Nevezési díj:
- Hal esetén: 3000 Ft (5 kg kizsigerelt halhússal)
- Vadhús esetén: 15 000 Ft (5 kg csontozott hússal)
A hozzávalókért és az eszközökért a csapatoknak kell gondoskodniuk.
Nevezési határidő: 2023.09.30.
Széll Tamás Michelin-csillagos magyar séf vezeti a zsűrit.
Az esemény alatt számos szórakoztató program is vár:
- Kerékpározás
- Gokart
- Quad
- Tereplovaglás
- Túralovaglás és sétakocsikázás
- Pónizás
- Különleges borok és pálinkák a 180 éves Magyar Borok Pincéjében Fő támogatók:
- Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.
- Rádpuszta Gasztroblogok Élménybirtok
- Bujdosó Pincészet Gyertek, és legyünk együtt a gasztronómiai élvezetek bajnokai!
További információk és jelentkezés:
Email: info@radpuszta.hu, vagy a Gasztro Élménybirtokon személyesen
Várunk szeretettel egy felejthetetlen kulináris élményre!
E-mail: info@radpuszta.hu
Telefonszám: +36 20 526 7366
Honlap: https://radpuszta.hu/
Cím: 8638 Balatonlelle Rádpuszta 9033/11 hrsz.