Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 július 14.

vasárnap

22,4°C

Kőröshegy

  • hét

  • 35,5°C

  • ked

  • 35,6°C

  • sze

  • 35,8°C

A Covid félbeszakította, a faluház felújítása szintén nem tette lehetővé darts versenyek rendezését, de most ennek vége, minden akadály elhárítva Így a darts kedvelőknek hozunk most egy egyedülálló eseményt.
Mire számíthat az, aki a versenyen részt vesz?
- 16 db tábla
- 2 db gyakorló tábla
- 64 fő felett: 70.000ft összértékű díjazás
- 64 fő alatt: 40.000ft összértékű díjazás
- Lucky Loser díjazás
- Tágas tér, ideális versenykörülmények
- Büfé
- Megszokott jó hangulatA verseny "Open" jellegű, ami azt jelenti, hogy bárki (igazolt versenyző és amatőr játékos is) nevezhet!Az MDSZ által kibocsátott versenyengedéllyel rendelkező játékosok is részt vehetnek a versenyen!A verseny általános szabályai:
– a verseny szabályainak és a terem házirendjének betartatásáért a verseny kezdésekor kihirdetett Versenybizottság felel,
– minden versenyzőnek kötelessége figyelni, mikor következik játékra, és időben megjelenni a táblánál,
– a játékos, amikor nem ő áll a dobó vonalnál, köteles a dobó játékos mögött minimum 1m-re állni,
– a mérkőzés során az ellenfelet bármilyen módon megzavarni tilos, ilyen esetben a mérkőzésvezető kötelessége a felek rendre utasítása, amennyiben ez nem jár eredménnyel, úgy haladéktalanul jelezni kell az esetet a Versenybizottságnak,
– a játékos, amikor kiveszi a nyilait a táblából, jobbra köteles visszajönni a dobóvonal mögé úgy, hogy véletlenül se zavarja az éppen dobó játékosokat
– a játékosok a mérkőzés megkezdése előtt ökölpacsival tisztelik meg az ellenfelüket, ilyenkor szokás jó játékot kívánni
– a verseny ideje alatt az alkoholfogyasztás nem tilos, kivéve a kijelölt dobóterületeken, azonban a túlzott alkoholszintből eredő mozgáskoordinációs és egyéb viselkedési problémákkal küzdő játékosok a versenyből azonnali kizárásra kerülnek.A verseny lebonyolítása:
A helyszínen 16 db verseny + 2 db gyakorló tábla áll rendelkezésre világítással és írótáblával együtt ellátva. A táblák egymástól balról-jobbról is 80-80cm távolságra vannak elhelyezve, így van bőven hely.Csoportkör: Létszámfüggő a csoportbeosztás , 3 nyert leg , dupla kiszálló , a továbbjutók egyenes kieséses rendszerben folytatják a főtáblán, ahol az első körben 3 nyert leg, dupla kiszálló lesz!
A Bullra dobás kezdését fej vagy írás, - kő, papír, olló vagy egyéb más módszerrel lehet eldöntetni.
A leg kezdést a Bullra dobással döntjük el. (Értelemszerűen a közelebbi kezd)
A Lucky Loser versenyre a csoportokból és a 64-es vagy 32-es főágról kieső játékosok nevezhetnek.
A nyert legek száma ezután változhat (létszámtól függ), de marad a dupla kiszálló!
Díjazás:
- 64 fő felett: --> Összesen: 70.000Ft összértékű díjazás.
- 64 fő alatt: --> Összesen: 40.000Ft összértékű díjazás.
Díjazásra kerül:
- 1.-3. hely.:
Érem+oklevél+1.helyezett kupa+pénznyeremény.
- Legtöbb 180-as dobás:
Kupa+oklevél.
- Lucky Loser győztes:
Oklevél+pénznyeremény.Kezdés: 10:00-kor, büfé (italok) a helyszínen, a közelben étterem (étel) rendelési lehetőség is található!A versenyre kizárólag előnevezni lehet, amit itt az eseménynél az "Ott leszek" gombra kattintva vagy a DartsUp oldalon a versenyeknél lehet megtenni!
DartsUp link: https://dartsup.net/events/82A helyszínen nevezni, a verseny kezdete előtt már nem lehet! Kérjük időben jelentkezzetek, a verseny dinamikus lebonyolítása miatt maximum 96 fő nevezését tudjuk fogadni!
Nevezési díj: 3000 ft / fő!
Nevezési határidő: 2024.02.29.
Helyszín: Kőröshegy, Kozma Sándor tér 1. (A Falu Háza)Az eseményről fényképeket és videofelvételeket készítünk promóciós célzattal, ezért a nevezés leadásával és a nevezési díj befizetésével a résztvevők hozzájárulnak a felvételeken történő szerepléshez. A felvételekkel kapcsolatosan később semmilyen követeléssel nem élhetnek a Rendezők felé!
A Rendező a változtatás jogát fenntartja, de változtatás esetén, megfelelő módon mindent ki fog hirdetni!

E-mail: khegydarts@gmail.com

Cím: 8617 Kőröshegy Kozma S. tér 1. / A Falu Háza