Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 május 28.

kedd

17,2°C

Balatonföldvár

  • sze

  • 22,2°C

  • csü

  • 23,4°C

  • pén

  • 21,0°C

Töltsétek a húsvétot a Balatonnál! Izgalmas programokat találtok nálunk az ünnepi hosszú hétvégén.

A Picard Bistro és panzió, a Frutti di Mutti, a Helka Sörfőzde, a Hotel Anna Villa, a Kőröshegyi Levendulás, a Balaton Klub, a Kultkikötő, valamint a Völgyhíd Konyha & Rét összefogásával különleges ételekkel, italokkal, termelői és kézműves piaccal is készülünk.

Az esemény mindhárom napján egy különleges tojáskereső játékkal is várunk Benneteket, aminek a keretében minden helyszínen csokit és valamelyik másik helyszínen beváltható ajándékkártyát is találhattok! Csatlakozzatok az eseményünkhöz, hogy ne maradjatok le a folyamatosan bővülő programjainkról!

PROGRAMOK:

Április 8-9-10:
Mindhárom nap tojáskereső játék minden helyszínen.

Április 8. (szombat)
Hotel Anna Villa: 14 órától kézműves foglalkozás a húsvét jegyében – tojásfestés, húsvéti díszek készítése (előzetes bejelentkezés szükséges).
Helka Sörkert: 18.00 Vakter Alexandra és Kovács Kristóf koncert
A Picard Bisztró: Mind a három nap várja vendégeit a sky teraszon. A kellemes ételek, látkép és környezete mellett a Santio Jewel & Home decor Kézműves műhely húsvéti termékeit láthatjátok.

Április 9 . (vasárnap)
Völgyhíd Konyha & Rét: egész nap itt lesz a Helka Sörfőzde truckja izgalmas csapolt és dobozos sörökkel; az étterem előtti színpadon 10-13 óra között Ruff Nikolett koncert ; délelőtt termelői és kézműves piac .
Hotel Anna Villa: állatsimogató és népi játszótér a szálloda kertjében: kosaras hinta, továbbá kiemelt tematikájú, Balatonhoz kötődő ismeretterjesztő jellegű egyedi játékok, amelyben a gyerekek játékosan ismerhetik meg a Balaton védett állatait, ragadozóit, a nádas élővilágát (a játszótér 13 órától 18 óráig üzemel).
Balaton Klub: Moccantó Játszoda és Kézműves Műhely. Tojásfestés hagyományos népi módszerekkel, berzselés.
Helka Sörkert: 18.00 Fülep Benedek - Balaton Impressions koncert.
A legkisebbeknek: kosaras hinta, továbbá kiemelt tematikájú, Balatonhoz kötődő ismeretterjesztő jellegű egyedi játékok, amelyben a gyerekek játékosan ismerhetik meg a Balaton védett állatait, ragadozóit, a nádas élővilágát (a játszótér 13 órától 18 óráig üzemel).
Picard Bistro: Interaktív konyha show-látvány főzés-Közös grillezés a teraszon.

Április 10. (hétfő)
Völgyhíd Konyha & Rét: délelőtt 9 órától termelői és kézműves piac ;
11-től 13 óráig az étterem előtti színpadon Esthee koncert és hétfőn is egész nap itt lesz a Helka Sörfőzde truckja izgalmas csapolt és dobozos sörökkel.

Honlap: https://www.facebook.com/events/675806647679303

Cím: 8623 Balatonföldvár Több helyszínen