Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 június 23.

vasárnap

22,7°C

Balatonföldvár

  • hét

  • 27,4°C

  • ked

  • 28,8°C

  • sze

  • 29,9°C

Az esti koncert után H. P. Miller, a Genfi Szimfonikusok maximalista karmestere fáradtan ér öltözőjébe, zenekara gyenge játéka miatt bosszankodva.

Sokáig már nem kell vesződnie féltehetségű zenészeivel, mivel elnyerte a Berlini Filharmonikusok vezetőkarmesteri állását. A világhírre vágyó zenész ajtaján egy különös belga úr, Leon Dinkel kopogtat.A titokzatos rajongó kitartó precizitással, lépésről lépésre fosztja meg Millert nagyratörő álmaitól, szétszedve és elemeire bontva a karmester egoját és önbecsülését. A feszült, óramű pontosságú kamaradarab krimibe illő fordulatai három éve töretlen sikerrel kápráztatják el a párizsi közönséget és kritikusokat.

Didier Caron méltán népszerű darabjának magyarországi ősbemutatóját az Orlai Produkciós Iroda és a Szentendrei Teátrum koprodukciójában Ujj Mészáros Károly, a Liza a rókatündér című nagysikerű film rendezője állítja színpadra.Az előadás hossza: 1 óra 50 percSzereplők: Vasvári Csaba és Nagy Dániel Viktor

Stáb:

Író — Didier Caron
Fordító — Tótfalusi Ágnes
Látványtervező — Fekete Anna
A rendező munkatársa — Kovács Henrietta
Rendező — Ujj Mészáros Károly
Producer — Orlai Tibor


Jegyárak:
Normál jegy 3.500 Ft | Támogatói jegy 5.000 Ft
Köszönjük, ha a Támogatói jegy vásárlásával Ön is segíti a négy évszakon át működő Kultkikötő csapatát és azt, hogy maroknyi, ám annál lelkesebb stábunk továbbra is az igényes kultúra közvetítésén dolgozhasson.

Az előadás hossza: 1 óra 50 perc

Játszóhely: KULTKIKÖTŐ – Balatonföldvár (Petőfi utca 9.)
Időpont: 2021. aug. 27. (P) 20:30
Esőhelyszín: Balatonföldvár, Kőröshegyi út 1.

E-mail: jegy@kultkikoto.hu

Telefonszám: +3630 665 5989

Honlap: https://bit.ly/HamisHangFoldvar

Cím: 8623 Balatonföldvár Petőfi Sándor utca 9.