Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 április 18.

csütörtök

10,9°C

Balatonboglár

  • pén

  • 14,0°C

  • szo

  • 12,2°C

  • vas

  • 5,9°C

"Tavaly augusztusban Földváron kezdtem, és idén, júliusban (éppen tizedjére) Bogláron játszom."

Semmi nem marad a színfalak mögött! A különleges előadást a Kultkikötő ezermestere, majd' 30 év alatt összegyűlt színházi történeteiből formázta.

Az alkotó ajánlása, előadásáról: "Hogy miről szól, s hogy kiknek ajánlanám? Azoknak semmiképp, akik már láttak olyan színházi estet, ahol az egyedüli szereplő, egy kellékes volt. Egy igazi kellékes. Olyan, akinél többet csak kevesen tudhatnak a kaposvári színház elmúlt 30 évéről. Mert ő, (bár csak a háttérben,) de átélte. És van miről mesélnie. Csak mondja, mondja a magáét. Önök pedig, hölgyeim, és uraim, sokat fognak nevetni is. Mert, ahogy mondani szokás: Színház az egész világ. De ő azt is tudja, miközben a kulisszák mögé terelgeti nézőit, hogy a Színház, nem szelíd intézmény! És ennek időnként hangot is ad. A teljesség igénye nélkül, mesél Pogány Jutkáról, Koltairól, Csákányi Eszterről, Nagy Viktorról, Mohácsiról, Babarczyról, és Mellesleg Andreáról is. Leendő nézőim! Arra kérem önöket, legyenek bátrak, Én is az vagyok, hiszen, magamat ajánlom. FOGLALJANAK HELYET!"

Jegyár: 2900 Ft
15% elővételi kedvezmény az előadást megelőző vasárnap 12:00 óráig! A kedvezmény a jegyek kosárba tétele után kerül levonásra!

Jegyek elérhetők:
https://kultkikoto.jegy.hu/program/csutortokot-mondok-kisspista-onallo-estje-102703

További információ: www.kultkikoto.hu

E-mail: jegy@kultkikoto.hu

Telefonszám: +36 30 66 55 989

Honlap: http://www.kultkikoto.hu

Cím: 8630 Balatonboglár Árpád u. 17.