Esemény részletek

Legyen szép napod

2024 június 20.

csütörtök

28,9°C

Balatonszárszó

  • pén

  • 33,6°C

  • szo

  • 27,8°C

  • vas

  • 27,2°C

Ha megtehetnéd, eljönnél Budapest Bár koncertre?
Augusztus 19-én megteheted és először láthatod a rock&roll színpadokról jól ismert dívát Péterfy Borit a Budapest Bárral!Újra a szabadban, újra önfeledten, személyesen – EGYÜTT!

Gyere a családoddal, a barátaiddal, élvezzétek a dalokat, a zenét, a nyári estét – élvezd az életet!

Márciusban jelent meg a Budapest Bár új lemeze Ha megtehetnéd címmel, melynek dalai a vágyainkról és a szerelemről szólnak.
Augusztus 19-én a balatonszárszói Csukás Színházban az új lemez dalaiból és a régi kedvencekből egyaránt válogat a kitűnő Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Péterfy Bori, Behumi Dóri, Frenk és Kollár-Klemencz László közreműködésével.
A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője.
A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.
A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé.
Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak.
Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.
A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.

Örömzene nyitott füleknek!A zenekar tagjai: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika), Farkas Richárd (nagybőgő), Kisvári Bence (dob)

E-mail: jegy@kultkikoto.hu

Telefonszám: +36306655989

Honlap: http://kultkikoto.jegy.hu

Cím: 8624 Balatonszárszó Jókai Mór utca 2.