Helyszín: Balatonföldvár - A csodálatos kincses paripa című előadás a mongol sámán történetekből és mesékből merít. A bábelőadásból megtudhatjuk, hogyan menti meg az ifjú vadász a gyönyörű szép Dingzhent a gonosz szörnytől a gyöngyházfényű fésű és a kincses paripa segítségével.

Ez a mese réges-régen történt, Mongóliában. Itt élt egy öreg vadász, egyetlen leányával, Dingzhen-nel, szerény kis jurtájukban. Szegények voltak, ám két dolgot igen nagybecsben tartottak. Az egyik egy gyöngyház fényű fésű volt. Ezt Dingzhen örökölte édesanyjától, és mindig nagyon vigyázott rá. A másik pedig nem volt más, mint a csodálatos kincses paripa. Ő volt a leggyorsabb lovuk, vele minden vadat utolért a vadász. Ahogy telt az idő, Dingzhen felnőtt, eladó sorba került, és mert gyönyörű volt, özönlöttek is a kérők szerény jurtájukba. De egy emberevő szörny varázslattal és csalással elnyerte a lány kezét az apjától. Ám a lány segítségére sietett egy ifjú vadász, a gyöngyházfényű fésű és nem más, mint a csodálatos kincses paripa.

Előadók: Krista Anita és Tatai Zsolt

Jegyár: 1000 Ft

Az előadás 3 éves kortól ajánlott.

Időtartam: 40-50 perc

15% elővételi kedvezmény az előadást megelőző szombat 12:00 óráig! A kedvezmény a jegyek kosárba tétele után kerül levonásra!

Az előadás a gyereksátorban kerül megrendezésre, melyet ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

Az előadás előtt 10.00-tól ingyenes kézműves foglalkozással várjuk a kicsiket és nagyokat. 

                 

Program jellemzői
Esemény jellege: Gyerek & családi, Kulturális & ismeretterjesztő
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!