Kultkikötő

Értékelés

Értékeld most!
5
21
4
1
3
0
2
1
1
3
4,4
4,385 az 5-ből - 26 vélemény alapján

A 2018-as évben több mint 200 esemény - színházi előadások, koncertek, gyermekműsorok, filmvetítések és kiállítások várják a kultúrára szomjazókat!
A KULTKIKÖTŐ egy összművészeti fesztivál, mely Balatonföldvár kulturális kikötőjeként a nyár programkínálatának meghatározó eleme. Földvár mellett még Balatonbogláron, Balatonfenyvesen, Badacsonyban és Kéthelyen találkozhatnak a vendégek Kultkikötő programokkal.
Fesztiválunkra ellátogatva változatos, magas színvonalú színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel, képző-, illetve fotóművészeti kiállításokkal, gyermekprogramokkal, filmvetítésekkel, irodalmi estekkel, alkotóműhelyekkel találkozhatnak az érdeklődők.
Minden szombat és vasárnap délelőtt a Mesés Kikötő gyerekszínházi előadásai és kézműves foglalkozásai júniustól augusztus végéig kínálnak kikapcsolódási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak. Báb-, táncszínházi és zenés produkciók is láthatóak és hallhatóak lesznek, melyek előadásában akár a közönség soraiból néhány vállalkozó kedvű, bátor gyermek is közreműködhet.
Szeretettel várjuk a kulturális élményekre nyitott "kikötni" vágyókat 3 helyszínünkön a Balatonnál - Balatonföldváron, Balatonbogláron, Balatonfenyvesen 2018. június 22. és augusztus 26. között, idén is a Kultkikötőben!Városkártyával (365 napos kártya): 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő esti előadásaira – koncertekre, irodalmi estekre, színházi előadásokra 2018. június 22. és augusztus 26. között. (A kedvezmény a következő előadásokra nem érvényesíthető: július 20. Szabó Balázs Bandája, aug. 10. Bagossy Brothers Company, aug. 13. Aranyakkord - Kiss Tibi és Vastag Gábor estje!) A kedvezmény mással nem összevonható!

Turisztikai kártyával (vendégéjszakát eltöltő kártyabirtokos): 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő esti előadásaira – koncertekre, irodalmi estekre, színházi előadásokra 2018. június 22. és augusztus 26. között. (A kedvezmény a következő előadásokra nem érvényesíthető: július 20. Szabó Balázs Bandája, aug. 10. Bagossy Brothers Company, aug. 13. Aranyakkord - Kiss Tibi és Vastag Gábor estje!) A kedvezmény mással nem összevonható!

Előadásaink előtt a bejárati jegypénztárban a Kultkikötő kedvezményeinek érvényesítését technikai okok miatt nem minden esetben tudjuk garantálni. Kérjük kedves nézőinket, amennyiben élni kívánnak a kedvezménnyel, a 18:30-ig nyitva tartó Széchényi Imre utcai Kultkikötő jegyirodában előre váltsák meg jegyüket.

Látnivaló jellemzői
Település: Balatonföldvár
Földvár kártya: Igen

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!