Kultkikötő

Értékelés

Értékelje most!
5
15
4
0
3
0
2
0
1
2
4,5
4,529 az 5-ből - 17 vélemény alapján

    

A 2017-es évben már több mint 200 esemény - színházi előadások, koncertek, gyermekműsorok, filmvetítések és kiállítások várják a kultúrára szomjazókat! 

A KULTKIKÖTŐ egy összművészeti fesztivál, mely Balatonföldvár kulturális kikötőjeként a nyár programkínálatának meghatározó eleme. 

Fesztiválunkra ellátogatva változatos, magas színvonalú színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel, képző-, illetve fotóművészeti kiállításokkal, gyermekprogramokkal, filmvetítésekkel, irodalmi estekkel, alkotóműhelyekkel találkozhatnak az érdeklődők.

Minden szombat és vasárnap délelőtt a Mesés Kikötő gyerekszínházi előadásai és kézműves foglalkozásai június elejétől szeptember végéig kínálnak kikapcsolódási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak. Báb-, táncszínházi és zenés produkciók is láthatóak és hallhatóak lesznek, melyek előadásában akár a közönség soraiból néhány vállalkozó kedvű, bátor gyermek is közreműködhet.


Szeretettel várjuk a kulturális élményekre nyitott "kikötni" vágyókat 3 helyszínünkön a Balatonnál - Balatonföldváron, Balatonbogláron, Balatonfenyvesen 2017. június 23. és augusztus 27. között, idén is a Kultkikötőben!Városkártyával (365 napos kártya): 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő összes esti előadásaira – koncertekre, irodalmi estekre, színházi előadásokra 2017. június 23.-augusztus 27. között. A kedvezmény mással nem összevonható!  

Turisztikai kártyával (vendégéjszakát eltöltő kártyabirtokos): 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő összes esti előadásaira – koncertekre, irodalmi estekre, színházi előadásokra 2017. június 23.-augusztus 27. között. A kedvezmény mással nem összevonható!

Előadásaink előtt a bejárati jegypénztárban a Kultkikötő kedvezményeinek érvényesítését technikai okok miatt nem minden esetben tudjuk garantálni. Kérjük kedves nézőinket, amennyiben élni kívánnak a kedvezménnyel, a 18:30-ig nyitva tartó Széchényi Imre utcai Kultkikötő jegyirodában előre váltsák meg jegyüket. 

                                 

Látnivaló jellemzői
Település: Balatonföldvár
Földvár kártya: Igen

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!