Elfogadóhely adatai

Legyen szép napod

2024 május 28.

kedd

17,7°C

Balatonföldvár

  • sze

  • 21,3°C

  • csü

  • 22,8°C

  • pén

  • 20,9°C

A KULTKIKÖTŐ egy összművészeti fesztivál, mely Balatonföldvár kulturális kikötőjeként a nyár programkínálatának meghatározó eleme. Földvár mellett még Balatonbogláron, Balatonfenyvesen, Badacsonyban és Kéthelyen találkozhatnak a vendégek Kultkikötő programokkal.
Fesztiválunkra ellátogatva változatos, magas színvonalú színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel, képző-, illetve fotóművészeti kiállításokkal, gyermekprogramokkal, filmvetítésekkel, irodalmi estekkel, alkotóműhelyekkel találkozhatnak az érdeklődők.
Minden szombat és vszerda délelőtt a Mesés Kikötő gyerekszínházi előadásai és kézműves foglalkozásai júniustól augusztus végéig kínálnak kikapcsolódási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak. Báb-, táncszínházi és zenés produkciók is láthatóak és hallhatóak lesznek, melyek előadásában akár a közönség soraiból néhány vállalkozó kedvű, bátor gyermek is közreműködhet.Városkártyával (365 napos kártya): 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő esti előadásaira – koncertekre, irodalmi estekre, színházi előadásokra A kedvezmény mással nem összevonható!

Turisztikai kártyával (vendégéjszakát eltöltő kártyabirtokos): 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő esti előadásaira – koncertekre, irodalmi estekre, színházi előadásokra A kedvezmény mással nem összevonható!


E-mail: info@kultkikoto.hu

Telefonszám: +36 30 665 5989

Honlap: http://www.kultkikoto.hu

Cím: 8623 Balatonföldvár Bajor Gizi sétány 1.