Strandok Balatonszemesen

Értékelés

Értékeld most!

             

Élményfürdő - Berzsenyi Dániel u. 7.

A Balatonszemesi Élményfürdő a település legfrekventáltabb, legkedveltebb strandján a Berzsenyi úti szabad strandon található, de attól elkülönítve. A strandon az aktívan pihenni vágyók találhatnak: kosárlabda palánkot, strandröplabda pályát, strandfoci pályát, tollaslabda hálót, ping-pong asztalokat. Lehetőség nyílik továbbá vízibicikli kölcsönzésre, trambulin használatra, légvár kipróbálásra.


Központi szabadstrand - Berzsenyi Dániel u. 7.

A Központi strand a Gyermekbarát Élményfürdő tőszomszédságában található. Balatonszemes egyetlen kijelölt fürdőhelye, így nyitvatartási idővel rendelkezik. Ezen idő alatt biztosított a vízimentő illetve a elsősegély nyújtó hely. A strandon az aktívan pihenni vágyók találhatnak: kosárlabda palánkot, strandröplabda pályát, strandfoci pályát, tollaslabda hálót, ping-pong asztalokat.


Balatonőszöd - Ligetes - Hárs u. 11.

Balatonőszödi strand, más néven Ligetes ingyenesen látogatható. Várja a fürdeni,pihenni vágyókat: Vízibicikli kölcsönzés, sportpályák: víziröplabda, ping-pong, vízikosárlabda, füves röplabda, strandfoci és kosárlabda pálya. Büfé és egy játszótér is a látogatók rendelkezésére áll.Lehetőség nyílik az éjszakai fürdőzésre is, ugyanis a part ki van világítva.

                 

Látnivaló jellemzői
Település: Balatonszemes
Földvár kártya: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!