Bel Canto Karaoke Klub Énektanoda & Rendezvényház

Értékelés

Értékelje most!

    

Zártkörű rendezvény - igény szerint zenés, énekes műsorral, élő zenével!

Lepje meg Családját, Barátait és rendezze nálunk névnapját, születésnapját! 

Osztálytalálkozó, ballagási buli, bankett, lánybúcsú, legénybúcsú, keresztelő, babazsúr, házassági évforduló, meglepetés party, és bármilyen más ünnepi alkalom teljes körű szervezése és lebonyolítása előzetes egyeztetéssel.


A SZERETNÉL SZÉPEN ÉS JÓL ÉNEKELNI ? - ITT KIPRÓBÁLHATOD A HANGOD!

A „bel canto” énektechnika, valamint a különböző zenei stílusú dalok előadásának színvonalas, professzionális oktatása: egyéni hangképzés és csoportos órák formájában. Igény szerint felkészítés zeneművészeti, színművészeti iskolákba, tehetségkutató versenyekre, szereplőválogatásokra, valamint szakmai meghallgatásokra. - Hangképzés, bel canto énektechnika: az énekhang fejlesztése; a hangterjedelem bővítése; a kiegyenlített hangszín, a természetes éneklés alapjainak elsajátítása.

Bel Canto = Szép Ének. - Zenei alapra éneklés: a megtanult dalok zenei kísérettel való gyakorlása. - Közös dalok, musical részletek, zenés darabok előadása: koncertek, bemutatók, fellépések alkalmával. Számomra az énektanoda működtetése során, a közösség fejlesztése is fontos, hiszen csoportos éneklésnél a gyerekek odafigyelnek egymásra, és az együtt éneklés öröme pozitívan hat a tanulásra, a koncentrációra. Mind ezek mellett a szabad idejükben kikapcsolódnak, lelkileg és szellemileg feltöltődnek; hiszen számukra is szórakoztató dalokat, musical-, és könnyűzenei számokat tanulhatnak a foglalkozásokon.

              

Szolgáltatás jellemzői
Település: Balatonföldvár
Földvár kártya: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!