Boroc Vendégház

5 800 Ft /fő/éj-től

Értékelés

Értékeld most!

Az ár szezononként eltérő lehet! További információt az "Ajánlatkérés" gombra kattintva kérhet szállásadó partnerünktől!

Gyermekbarát

Gyermekbarát

Ingyenes Wifi

Ingyenes Wifi

Kutyabarát

Kutyabarát

  

A Balaton déli partjára invitáljuk Önöket, a parttól mindössze 4 km-re fekvő szőlőhegyre, a Balatonföldvárral szinte „egybenőtt” Kőröshegyre! 

Ha Ön kedveli a változatosságot, a csöndes vidéki reggelek és esték nyugalmát egy jó bor mellett a teraszon üldögélve, éppúgy mint napközben a strandok, vitorláskikötők nyüzsgő hangulatát,- a családias vendéglátást, a bőséges kényelmes reggeliket, akkor látogasson meg bennünket, családjával, barátaival.

A vendégház építésénél építész és kertépítész szakmánk eleve természetessé tette számunkra az épület és kert, a környező táj kapcsolatának fontosságát. A vendéglátás fortélyainak apró részleteit szüleinktől, nagyszüleinktől, valamint hazai és toszkánai utazásaink során "lestük" el. Természetesen nem "egy kis Toszkánát" kívántunk létrehozni, de az ottani gondolkozásmódot mindenképpen fontosnak tartottuk követni. Mi is tapasztaltuk - mások megállapításával egyetértve - hogy a mediterrán hatás megjelenik a Balaton déli és északi partján is. Hiszen jól érzi itt magát a szelíd lankákon a mandula, szőlő, dió, szelídgesztenye, levendula, trombitafolyondár, lilaakác, leander is. A vitorlázás szerelmeseiként is sok tapasztalatot gyűjtöttünk az elmúlt évtizedekben ezen a csodaszép tavon. Rendszeresen részt vettünk és részt veszünk vitorlás versenyeken , a túravitorlázást ma is gyakoroljuk. Önöket is szívesen beavatjuk ennek a gyönyörű sportnak a szépségeibe!

  

Szállás jellemzői
Távolság a Balatontól legfeljebb: 5000 m
Szállástípus: Magánszálláshely
Befogadóképesség: 6 fő
Ellátás: Ellátás nélkül
Kutyabarát: Igen
Nyitvatartás: Május, Június, Július, Augusztus, Szeptember, Október
Fizetési mód: Készpénz, Átutalás
Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: Kert, Televízió, Grillezési lehetőség, Felszerelt konyha, Pótágy, Gyermekbarát szolgáltatások
Nyelvismeret: Angol, Magyar
Akadálymentesített: Nem
Település: Kőröshegy
Drinkbár: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!