Híreink, rólunk írták

Modern vállalkozások programja - Vállalkozz digitálisan!

Modern vállalkozások programja - Vállalkozz digitálisan!

A digitalizáció a turizmusban is átveszi az irányítást, ahogy megtette ezt a tengerentúlon, a Távol-Keleten, de hogy ne legyen szükség a vízumváltásra: Budapesten is találni olyan hotelt, amely a rendelkezésre álló technológiák széles palettáját alkalmazza. Tehát nem elérhetetlen ez a fajta turisztikai szemléletmód sem. S noha itthon még túlnyomórészt gyerekcipőben jár a digitális turizmus, de az igény mind a vendégek, mind a szállásadók oldaláról megvan rá.

Hogyan lehet beilleszteni a digitális megoldásokat a mindennapokba? Miként válhatnak a szálláshelyek a digitalizáció nyertesévé és milyen támogatást nyújt mindebben a kormány és az MVP? Október 15-én Balatonfüreden kiderül, a Modern Vállalkozások Programja, Digitális turizmus szakmai napján.

Ezúton szeretnénk meghívni a Modern Vállalkozások Programjának Digitális turizmus címet viselő rendezvényére, ahol a szakma prominens képviselői folytatnak érdemi eszmecserét az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekről.

Érdemes elmélyedni a digitalizáció nyújtotta lehetőségekben, amelyek minden, turizmussal kapcsolatos vállalkozás költségeit képesek minimalizálni és sokkal korszerűbbé, vonzóbbá tenni a vendégek számára.

Jöjjön el Ön is a Modern Vállalkozások Programjának Digitális turizmus szakmai napjára, ahol olyan ismeretekre tehet szert, amely döntéshozóként az Ön cégének digitális fejlődését, versenyképességének növelését segíti elő.

Modern Vállalkozások Programja: Digitális turizmus
Balatonfüred, Anna Grand 2019.10.15.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráljon minél hamarabb, mivel a helyszín befogadóképessége korlátozott!

Részletes program és jelentkezés a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon.

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!