Híreink, rólunk írták

Hozzáférhető turizmus e-learning ingyenesen

Hozzáférhető turizmus e-learning ingyenesen

A Magyar Turisztikai Ügynökség a turisztikai szolgáltatások piacra jutását számos eszközzel segíti, ezt szolgálják a Turizmus Akadémia oldalon hozzáférhető turizmus témakörben elérhető képzések is.

Az e-learning weboldal létrehozásának célja az volt, hogy a turizmusban dolgozóknak tematikus szakmai, réspiaci tudást biztosítson. A kurzusokon az érdeklődők megismerhetik a jelentős növekedési potenciállal rendelkező niche termékek fejlesztésében rejlő lehetőségeket, ezzel is fokozva versenyképességüket, eredményességüket.

A hozzaferheto.turizmusakademia.hu e-learning weboldal INGYENESEN, számos izgalmas tananyaggal segíti a szakmabelieket abban, hogy fejlődni tudjanak a szenior, akadálymentes, orvosi és hozzáférhető turizmusban. A program tananyagának összeállításához az MTÜ szakmai publikációit és a program keretében elvégzett kutatások információit is felhasználták.

A résztvevők egy egyszerű regisztrációt követően ingyenesen hozzáférhetnek a tananyagokhoz, és azokhoz bármikor újra vissza is térhetnek. A képzések során könnyed, játékos módon, az online térben sajátítható el a tudás. A kurzusokat vizsga zárja, melyet oklevél is igazol.

A tananyagot akkor is érdemes olvasni, ha az opcionális vizsgakérdések megválaszolására nem kerül sor.

Az MTÜ által koordinált és megvalósítás alatt álló GINOP-1.3.5-15 konstrukciós pályázat, a Turisztikai Innovációs Marketing Együttműködési Alapprogram (TIMEA) keretében az e-learning képzéseken teljesen ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

Bővebb információ és regisztráció: https://hozzaferheto.turizmusakademia.hu/hu

Amennyiben regisztráltak a felületen, kérjük, az info@balatonfoldvar.info.hu e-mail címen jelezzenek vissza számunkra!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!