Híreink, rólunk írták

Hol kalandozz Kajlával?

Hol kalandozz Kajlával?

Az idei tanév végén minden alsó tagozatos diák kapott a bizonyítványával egy Kajla Útlevelet. Amennyiben, ha valaki nem kapott, jelezze az iskola titkársága felé, ha pedig elveszett vagy sérült az útlevél, írjon a utlevel@kajla.hu e-mail címre.


Mivel a program célja, hogy a gyermekek megismerjék Magyarországot, az elsődleges kedvezmények a közlekedéshez kapcsolódnak. Júliusban a MÁV és GYSEV, július- augusztusban a BAHART és a MAHART PassNave járatait használhatják díjmentesen a diákigazolványt és Kajla Útlevelet felmutató gyerekek.


Forrás: www.kajla.hu


Hogy élményeiket meg is oszthassák barátaikkal, a pecsételő pontokon kapott képeslapokat a posta ingyenesen kézbesíti július 1. és augusztus 30. között.
Somogy megyében Balatonbogláron, Balatonföldváron, Balatonvilágoson, Fonyódon, Kaposváron, Nagyatádon, Siófokon, Somogyvámoson és Zamárdiban található pecsételő pont.


Ezenkívül a SPAR Magyarország is csatlakozott a kezdeményezéshez amely üzleteiben matricagyűjtő albumot vásárolhatnak, melybe az ország látványosságairól gyűjthetnek matricát.


Továbbá több száz turisztikai szolgáltató csatlakozott kedvezményekkel a promócióhoz, többek között éttermek, múzeumok, hotelek, amelyek listáját a www.kajla.hu/kedvezmenyek oldalon tekinthetik meg.


Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!