Híreink, rólunk írták

Elkészült legújabb Ajánlatok kiadványunk!

Elkészült legújabb Ajánlatok kiadványunk!

            

A Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület a 2018. évi turisztikai szezonra új szolgáltatói kiadványt állított össze, amely az elmúlt évben megújult, modern honlapunk arculatához illeszkedik.
Az 52 oldalas, tartalmas katalógus összeállításához a megküldött dokumentumokat, fotókat, továbbá nem utolsó sorban az Önök együttműködését ezúton nagyon köszönjük!

A könnyen zsebre rakható, kompakt kiadvány célja Balatonföldvár és térsége iránt érdeklődő, valamint ide érkező turisták széleskörű tájékoztatása a szálláshelyek, vendéglátóhelyek és szabadidős szolgáltatók kínálatáról. A kiadvány angol és német nyelvű fordítást is tartalmaz, így külföldi vendégeink részére is elérhető információkat tartalmaz.

A kiadványt elsődlegesen turisztikai vásárokon, turisztikai képviseleteken, Tourinform irodákban való megjelenésre, partnereknek történő megküldésre illetve helyi használatra szánjuk, ezzel is népszerűsítve a térségbeli szolgáltatásokat.

A kiadvány tematikus felosztása:

  • Szálláshelyek
  • Vendéglátóhelyek
  • Szabadidős szolgáltatók
  • Földvár Kártya általános tudnivalói
  • Tourinform iroda, Turisztikai Egyesület szolgáltatásai
  • Belső borítón közérdekű adatok

Az Ajánlatok katalógus már elérhető irodánkban, a Petőfi Sándor utca 1. szám alatt! A kiadvány elektronikus formában ide kattintva elérhető, letölthető.

Ez évi terveink között szerepel még egy új, balatonföldvári látnivalókat bemutató szabadidős kiadvány illetve egy, a földvári századfordulós villákat bemutató kiadvány elkészítése is!

A látnivalókat bemutató kiadványt már a nyári turisztikai szezonra szeretnénk elkészíteni, a villákat bemutató kiadvány összeállítása, grafikai tervezése, előre láthatólag az őszi hónapokra húzódik át.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk hétfőtől péntekig 8 órától 16 óráig!

                    

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!