Híreink, rólunk írták

Átadták a 2017. Év Vállalkozója Díjakat

Átadták a 2017. Év Vállalkozója Díjakat

            

Soha rosszabb esztendőt - így értékelte a 2017-es évet Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) rendezvényén, a tizenkilencedik alkalommal megrendezett Vállalkozók Napján.

Varga Mihály  elmondta, hogy jövőre ismét csökkennek a béreket terhelő járulékok, így a felszabaduló forrásokat beruházásokra és béremelésre egyaránt lehet fordítani. 

A hagyományoknak megfelelően ezen a napon adták át az Év Vállalkozója díjakat is.

Az elismerésben, üzleti tevékenységükért 68-an részesültek, köztük Fekete Zoltán, a Rádpusztai Gasztro-Élménybirtok tulajdonosa. 


Rádpuszta – egy hely, ahol Rád vár minden élményekkel teli kikapcsolódás. Ez a mottója annak a 6,5 hektáron elterülő idegenforgalmi központnak, amely Balatonlelle-Rádpusztán várja magyaros szeretettel a vendégeket. 

1997-ben, egy romos épület megvásárlásával kezdődött a birtok felépítése, ahol ma már csárda, panzió, lovarda, és a Magyar Borok Pincéje is megtalálható. A számos szolgáltatás mellett az új rendezvényház nyújt helyszínt különböző rendezvények és programok, esküvők lebonyolítására.

                            

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!