Kultkikötő

Értékelés

Értékeld most!
5
21
4
1
3
0
2
1
1
3
4,4
4,385 az 5-ből - 26 vélemény alapján

A KULTKIKÖTŐ egy összművészeti fesztivál, mely Balatonföldvár kulturális kikötőjeként a nyár programkínálatának meghatározó eleme. Földvár mellett még Balatonbogláron, Balatonfenyvesen, Badacsonyban és Kéthelyen találkozhatnak a vendégek Kultkikötő programokkal.
Fesztiválunkra ellátogatva változatos, magas színvonalú színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel, képző-, illetve fotóművészeti kiállításokkal, gyermekprogramokkal, filmvetítésekkel, irodalmi estekkel, alkotóműhelyekkel találkozhatnak az érdeklődők.
Minden szombat és vszerda délelőtt a Mesés Kikötő gyerekszínházi előadásai és kézműves foglalkozásai júniustól augusztus végéig kínálnak kikapcsolódási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak. Báb-, táncszínházi és zenés produkciók is láthatóak és hallhatóak lesznek, melyek előadásában akár a közönség soraiból néhány vállalkozó kedvű, bátor gyermek is közreműködhet.Városkártyával (365 napos kártya): 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő esti előadásaira – koncertekre, irodalmi estekre, színházi előadásokra A kedvezmény mással nem összevonható!

Turisztikai kártyával (vendégéjszakát eltöltő kártyabirtokos): 500 Ft kedvezmény a balatonföldvári Kultkitötő esti előadásaira – koncertekre, irodalmi estekre, színházi előadásokra A kedvezmény mással nem összevonható!


Látnivaló jellemzői
Település: Balatonföldvár
Földvár kártya: Igen

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!