Balatonendrédi Vadaspark és Vendégház

Értékelés

Értékeld most!
5
16
4
8
3
1
2
1
1
5
3,9
3,936 az 5-ből - 31 vélemény alapján

             

Egy különleges ház, gyönyörű környezetben, mesébe illő állatokkal! 

Balatonendréd festői környezetében alakítottuk ki a Vadasparkot és a benne elhelyezkedő Vendégházat és Turistaházat. A Vendégház egy különleges építési technológiával készült dombház. Az egész épület földdel fedett, érdekes vonalvezetése és izgalmas terei által könnyen elképzelhetjük, milyen lehetett akár a hobbitok lakóhelye. 

A Vadaspark megépítésénél legfőbb célunk a természet szépségeinek és a fontosságának hangsúlyozása volt. E gyönyörű balatoni kis falu eddig rejtegette szépségét, mi szeretnénk megmutatni, milyen gyöngyszemek várnak még felfedezetlenül kis hazánkban.

Készítettünk az általános iskolásoknak egy felejthetetlen izgalmas osztálykirándulási programot, melyet ide kattintva  tekinthetnek meg!

Balatonendrédet eddig méltán emlegették híres csipkéjéről, 1744-ben, illetve 1790-ben épített templomairól. Mi a természet adta szépségét, gyönyörű erdeit szeretnénk bemutatni. 

Vendégházunkban várjuk mindazokat, akik pihenésüket aktívan, erdei állatok meglepő közelségében szeretnék eltölteni. Az itt eltöltött vakáció már a ház szerkezetéből és építéséből adódóan is különleges élményt és kikapcsolódást garantál. A Vadaspark állatainak hihetetlen közelsége pedig ezt az érzést felejthetetlenné teszik. Hisz ki ne szeretne úgy ébredni, hogy őzike vagy épp dámszarvas legelészik az ablaka előtt? 

A Vadasparkban egyelőre őzek, szarvasok és muflonok láthatók. Az erdő barangolására kialakítottunk egy erdei kalandtúra útvonalat, mely számos hatalmas kilátóval és függőhíddal teszi még izgalmasabbá az erdő világát. Különleges íjászpálya, kültéri, szabadtéri sütési, főzési lehetőség és természetesen a Balaton adta strandolási lehetőség is várja kedves Vendégeinket, így téve egy kiváló pihenést még komplexebbé. 

Sok szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

                           

Látnivaló jellemzői
Földvár kártya: Nem

Letöltések

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!