Jóga és hangfürdő a Levendulásban

2019. június 23. 14:00 - 2019. június 23. 16:30

Jógáztál már 6 hektárnyi virágzó levendula között, háttérben a Balatonnal és a handpan lágy dallamaival?
Mi tavaly már igen, ezért tudjuk mennyire jó lesz idén is! Van kedved velünk tartani? :)

Vegyél részt a levendulásban tartott élőzenés jógaórán, mely jót tesz a testnek, a léleknek és egy felejthetetlen élménnyel gazdagít!

Kezdő és haladó jógásokat egyaránt szeretettel várunk, természetesen olyanok is csatlakozhatnak, akik csak meditálni szeretnének! Ezen kívül bátran gyertek gyerekekkel/nagyszülőkkel együtt, mindenki élvezni fogja a mozgást, igazi családi program lesz! :)

Jegyek elérhetők:
https://www.ticketportal.hu/event/Joga-a-levendulasban

Ebben a lélekemelő programban a Bandha Jógastúdió Újpest-től Tatai Kati és Szabadi Andrea handpan & voice lesz a társunk!

Jógázás közben elringatnak a handpan varázslatos dallamai és a tibeti hangtálak, gongok gyógyító erejében is fürdőzhetünk.
Az egyenletes, mély légzés és a hangfürdő kombinációja feltöltő rezgéssel energetizálja a fizikai testünket.

A handpan több, mint hangszer. Hangja meditatív, varázslatos, segíti az ellazulást, megnyugtat, kikapcsol. Egy mágikus hangszobor, amit a gyerekek tündérdobnak becéznek.
A handpan egy új generációs hangszer, amit 2000-ben mutattak be először svájci készítői a világzenei kiállításon. Gyártásakor két öblös acéledényt rögzítenek speciális technológiával egymáshoz, melynek alsó részén a kör alakú kivágás adja a basszus hangokat, a tetején pedig 7-8, vagy akár 10-12 bemélyedés adja ki az adott hangszerre jellemző skálát. A hangszer megalkotásában egyébként a 80-as évek végén szerepet játszott Magyarország is, ugyanis itt találtak hozzá egy napsütésben megfelelően "beérett" öreg hordót, ami kikalapálva sokkal melegebb hangot adott, mint újabb társai.
Regisztráció, érkezés: 14:00
Kezdés: 15:00

A foglalkozás ára 3000,- Ft/fő
A programon való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött! Jegyek a helyszínen kaphatók, illetve a Ticketportal Hungary országos jegyirodahálózatában és online érhetőek el:

https://www.ticketportal.hu/event/Joga-a-levendulasban


Megközelítés: Balatonföldvár~2,5 km; Siófok~25 km; Budapest~125 km
Felnőtt kísérővel 12 éves kor alatt ingyenes a belépés.

Program jellemzői
Település: Kőröshegy
Esemény jellege: Sport & aktív
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!