Jóga és hangfürdő a Levendulásban

2020. június 20. 14:00 - 2020. június 20. 15:00

Szeretettel várunk mindenkit, aki festői környezetben szeretne egyet jógázni és lazítani!
Vegyen részt a levendulásban tartott élőzenés jógaórán, mely jót tesz a testnek, a léleknek és egy felejthetetlen élménnyel gazdagít!

Kezdő és haladó jógásokat egyaránt szeretettel várunk, természetesen olyanok is csatlakozhatnak, akik csak meditálni szeretnének! Ezen kívül bátran gyertek gyerekekkel/nagyszülőkkel együtt, mindenki élvezni fogja a mozgást, igazi családi program lesz! :)

Jegyek a helyszínen kaphatók, illetve a Ticketportal Hungary országos jegyirodahálózatában és online érhetőek el hamarosan!

Károlyi Györgyi segít a gyakorlatok helyes elsajátításában, alább az ő szavait olvashatjátok:
Györgyi vagyok, Hatha, Kismama, Baba-mama és Gyermekjóga oktató. Óráimon a teljes testet harmonizálom, kezdő és haladó szinten is. Egyénileg is igyekszem mindenkit javítani a saját tartományán belül, meghagyva az személyre szabott fejlődés lehetőségeit és keretèt. A jóga során a gyakorlatokat légzéssel kísérve, és egy rövid ellazullással zárva dolgozik együtt a test -lélek - és elme minden korosztályban. Először magam miatt kezdtem el jógázni 2006-ban, hogy a kezdődő gerincsérvemet és tartásproblémám orvosoljam. Később pedig elsősorban a kisbabám miatt indultam el az oktatói pályán 2016-ban- hogy neki is meg tudjam adni az első perctől mindazt, amit a jóga adhat. Egészséget testben és lélekben, segítve az élet nagyobb állomásainál. Sok nagyszerű mesternél tanulhattam eddig is (Kis Zoltán Nitai, Kovács Gyönygyi Nalíni és Csíki Mariann, Medvegy Gergely, Sütő Mária) és igyekszem ezt a tudást át is adni a legjobb szándékkal és technikával. Közel két évet oktattam a várandósságom utolsó hónapjáig és most 17 hónappal később örömmel kezdem újra a tanítást.

A lélekhangolást Trombitásné Zádeczki Ildikó hangmediátor vezeti. Hangmeditáció

A jóga testgyakorlatok közben hangtálak, dobok és gong hangjaival lélekhangoló rezgéstérben hangfürdőzhetnek a résztvevők. A hangszerek és a természet hangjai a jóga gyakorlatok hatását felerősítve segítik a befelé figyelést. A fizikai gyakorlást lezáró relaxáció alatt a hangok szárnyán utazunk a lélek világába. A szívünk terében megpihenve, a természettel együtt rezegve, feltöltődve térhetünk vissza a hétköznapokba.

Kezdés: 14:00

A programon való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött!

Jegyek a helyszínen kaphatók, illetve a Ticketportal Hungary országos jegyirodahálózatában és online érhetőek el hamarosan!


Megközelítés: Balatonföldvár~2,5 km; Siófok~25 km; Budapest~125 km
Felnőtt kísérővel 12 éves kor alatt ingyenes a belépés.

Program jellemzői
Település: Kőröshegy
Esemény jellege: Sport & aktív
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!