Jógáztál már 6 hektárnyi virágzó levendula között naplementekor, háttérben a Balatonnal és a handpan lágy dallamaival?
Mi még nem, ezért arra gondoltuk, kipróbáljuk milyen! Van kedved velünk tartani? :)

Vegyél részt a levendulásban tartott első élőzenés jógaórán, mely jót tesz a testnek,a léleknek és egy felejthetetlen élménnyel gazdagít!

Kezdő és haladó jógásokat egyaránt szeretettel várunk, természetesen olyanok is csatlakozhatnak, akik csak meditálni szeretnének! Ezen kívül bátran gyertek gyerekekkel/nagyszülőkkel együtt, mindenki élvezni fogja a mozgást, igazi családi program lesz! :)

Ebben a lélekemelő programban a Bandha Jógastúdió Újpest-től Tatai Kati és Szabadi Andrea handpan & more lesz a társunk!

A foglalkozás ára 3000,- Ft/fő
A PROGRAMRA JEGYELŐVÉTEL SZÜKSÉGES! Jegyek elérhetőek a Ticketportal országos jegyirodahálózatában és online: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=48932

A program ideje alatt levendulaszedésre nincs lehetőség, ezért mindenkit aki szeretne virágot szedni arra biztatunk, hogy érkezzen előbb, nyitvatartási időben! (09.00 - 18.00) *Részletek lejjebb

Jógázás közben elringatnak a handpan varázslatos dallamai és a tibeti hangtálak, gongok gyógyító erejében is fürdőzhetünk.
Az egyenletes, mély légzés és a hangfürdő kombinációja feltöltő rezgéssel energetizálja a fizikai testünket.

A handpan több, mint hangszer. Hangja meditatív, varázslatos, segíti az ellazulást, megnyugtat, kikapcsol. Egy mágikus hangszobor, amit a gyerekek tündérdobnak becéznek.
A handpan egy új generációs hangszer, amit 2000-ben mutattak be először svájci készítői a világzenei kiállításon. Gyártásakor két öblös acéledényt rögzítenek speciális technológiával egymáshoz, melynek alsó részén a kör alakú kivágás adja a basszus hangokat, a tetején pedig 7-8, vagy akár 10-12 bemélyedés adja ki az adott hangszerre jellemző skálát. A hangszer megalkotásában egyébként a 80-as évek végén szerepet játszott Magyarország is, ugyanis itt találtak hozzá egy napsütésben megfelelően "beérett" öreg hordót, ami kikalapálva sokkal melegebb hangot adott, mint újabb társai.

A foglalkozás ára 3000,- Ft/fő
A PROGRAMRA JEGYELŐVÉTEL SZÜKSÉGES! Jegyek elérhetőek a Ticketportal országos jegyirodahálózatában és online: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=48932

HELYSZÍN: Kőröshegyi Levendulás A birtokot Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva egy murvás út végén találjátok.
Parkoló van, buszmegálló közvetlen a bekötőút bejáratánál található!
Google térképen Balatonföldvár központjától, a 7-es főútról bejelöltük az utat. Link a térképhez: goo.gl/aFRVAp

*A program ideje alatt levendulaszedésre nincs lehetőség, ezért mindenkit aki szeretne virágot szedni arra biztatunk, hogy érkezzen előbb, nyitvatartási időben! (09.00 - 18.00)

Program jellemzői
Település: Kőröshegy
Esemény jellege: Zenés & szórakoztató, Sport & aktív
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!