Húsvét madarakkal, nyuszikkal a Balatoni Madárkertben

2019. április 19. 9:00 - 2019. április 22. 18:00

Húsvétkor is várjuk az érdeklődőket remélhetően szép tavaszi időben a színpompás tollas és kedves szőrmés állatainkkal.


A tavasz az udvarlás időszaka, így a Madárkerti látogatás során kis szerencsével szemet gyönyörködtető udvarlásokat lehet megfigyelni.


A látványos tollazatban repkedő madarakkal és simogatható kisemlősőkkel, egyedülálló szakvezetéses bemutató mellett várjuk az érdeklődőket a hét szinte minden napján (KEDD A SZÜNNAP), 9-18 óra között, az ünnepi hosszú hétvégén is. Tervezett napi utolsó szakvezetések 17.00-kor indulnak.


A kellemes tavaszi időjárás optimális a madárpark látogatáshoz, a környező erdőkben sétához, vártúrához.


A balatonföldvári térség szállodáiban pihenő és átutazó vendég csoportok számára gumikerekű kisvonatos utazás igényelhető a madárparkhoz, melyhez kapcsolódóan segítünk bor és sajtkóstolók szervezésében is.


A látványos tollazatban repkedő madarakkal és simogatható kisemlősökkel, egyedülálló szakvezetéses bemutató mellett várjuk az érdeklődőket a hét szinte minden napján (KEDD A SZÜNNAP), 9-18 óra között, az ünnep minden napján is. Tervezett napi utolsó szakvezetések 17.00-kor indulnak.


A Madárkert szabadtéri program a látogatásokról részletesen itt : https://www.facebook.com/madarkert/posts/1752452288192398

Program jellemzői
Település: Kereki
Esemény jellege: Gyerek & családi, Kulturális & ismeretterjesztő
Ingyenes: Nem

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!