Gerinctorna - Balatonszárszón csütörtökönként 18:00

2022. szeptember 22. 18:00 - 2022. december 15. 19:00

Élj a kedvező INGYENES edzési lehetőséggel, hozz egy jó döntést,

és GYERE MOZOGJ minden héten‼️

A gerincoszlop tartásáért felelős izomcsoportok erősítése elengedhetetlen a csigolyák és köztük lévő porckorongok tehermentesítéséhez. A gyógytorna segít edzésben tartani a törzs izomzatát és korrigálni a kezdődő deformitásokat. A harmonikus izomegyensúly eléréséhez nem elég kizárólag a hátizmok edzése, a stabilitáshoz erős hasizmok és medencét körülvevő izmok is szükségesek.

Ezt az óratípust gyógytornász vezeti, ezért oda tudunk figyelni általános állapotodra, korábbi sérüléseidre, egyedi igényeidre. Speciálisan összeállított gyakorlatsorral, a fokozatosság elvét betartva tesszük igazán hatékonnyá ezt a mozgásformát. Mindig ügyelünk arra, hogy ízületélettan szempontból biztonságosan kivitelezd a gyakorlatokat.

A gyógytorna kis csoportokban történik. Rövid bemelegítés után, egyszerűen kivitelezhető erősítő gyakorlatokkal és egyenletesen lassan kivitelezett mozdulatsorral érjük el a mélyebb izomszöveteket.

A gerincstabilizáló tornát ajánljuk mindenkinek aki hosszú ülőmunkát, illetve stresszes szellemi munkát végez. Visszatérő nyak-, hát-, derékfájdalmak esetén.
Bárki belefoghat edzettségi szinttől és kortól függetlenül, ha jobb közérzetre, szellemi- fizikai állóképességre vágyik.

Program jellemzői
Település: Balatonszárszó
Esemény jellege: Sport & aktív
Ingyenes: Igen

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!