Falunap Szóládon

2018. augusztus 10. 18:00 - 2018. augusztus 12. 15:00

       

A rendezvény pénteken este kezdődik hangversennyel a református templomban, majd az utóbbi egy évben született kisgyermekek részére Babafa ültetésre kerül sor a Baba-parkban, utána állófogadás várja az érdeklődőket a Turul fogadóban. 

Szombaton reggel Futa-pest rendezésében futóverseny indul, a helyi sportpályán fogathajtás, közben gyermek műsorok zajlanak, a szorgos kezű asszonyok, a Kulturális Egyesület tagjai főzik a finom ebédet nyolc-tíz üstben.
Délután a fogathajtás eredmény hirdetése után a löszpincesorra tevődik át a folytatás, ahol napközben sokan főzték már a finom vacsorát a pincék előtt, hogy elnyerjék a zsűri tagok tetszését. Nehéz dolga van a pontozó csapatnak, mert finomabbnál finomabb ételek készülnek.
Nagyon sok felajánlást kap az önkormányzat a helyi és környékbeli vállalkozóktól, magánemberektől, családoktól (köszönet érte!), így szinte minden nevező kap valamilyen díjat, emléklapot, ajándékot.
Az esti műsoron mindig országosan ismert fellépők szerepelnek, operettekkel, magyar nótával, mulatós számokkal, tánccal, kabaréval. A közel ezer embert vonzó este hajnalig tartó mulatással folytatódik, a fantasztikus zenészek, akár Felvidékről, akár máshonnan érkeznek, egész éjjel képesek fokozni a jókedvet, a jó hangulatot. 

Vasárnap szentmisével és istentisztelettel zárul a háromnapos rendezvény.

A rendezők a programváltozás jogát fenntartják!

       

Program jellemzői
Település: Szólád
Esemény jellege: Gyerek & családi, Zenés & szórakoztató
Ingyenes: Igen

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!