Dinamikus Pilates a Keleti strandon

2021. július 13. 16:00 - 2021. augusztus 19. 17:00

A STRANDON IS MOZOGJ VELÜNK!

A heti rendszeres mozgásprogramjaink mellet a héten a strandi mozgásprogramjaink is elindulnak Balatonföldváron a Keleti strandon.A dinamikus pilates a Pilates és a gerinctréning elemeit ötvözi.

A Pilates gyakorlatok erősítő és nyújtó gyakorlatokkal edzik a testet, javítják a testtartást és a hajlékonyságot. A pilates gyakorlatok a statikusságának (megtartott pózok) köszönhetően a mélyizmokat, és elsősorban a core izmokat (a törzs tartóizmai) veszik célba, amelyek egyszerre erősítik és nyújtják az izmokat.
Emellett kiemelt szerepe van a légzéskontrollnak is, amely elősegíti a koncentrációt, így a gyakorlatok helyes és hatékonyabb kivitelezését.

Bárkinek, kortól és nemtől függetlenül, mert a fokozatosság elvén, az egyéni edzettségi szinthez igazítható. Ezenkívül az ülő munkát végzőknek, illetve azoknak, akiknek krónikus hátfájdalmaik vannak, a stresszes életmódot folytatóknak, kisgyermekes anyukáknak, valamint idősebbeknek, akik energiát szeretnének nyerni, és izomzatukat szeretnék erősíteni.

Várunk szeretettel dinamikus pilates óráinkon, ahol a jó hangulat és a kellemes izomláz garantált!

Program jellemzői
Település: Balatonföldvár
Esemény jellege: Sport & aktív
Ingyenes: Igen

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!