bringanatura - vezetett e-mtb túrák kerékpárbérléssel

Más: 70% (0 cm); Aszfalt: 30% (0 cm)
április, május, június, július, augusztus, szeptember
 2
e-bike, E-mountain bike túra, Mindenkinek

Értékelés

Értékeld most!
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 2 vélemény alapján

Ha egyedülálló élményre vágysz! Bringázás, erdő, madárcsicsergés, patakok zúgása, barátok, jó hangulat – ez a bringanatura élmény! Légy a részese Te is! E-bike élménytúrák a Balaton déli partján, a Keszthelyi-hegységben, a Bakonyban, Budapest környékén (és bárhol máshol) Cube elektromos bringákkal. Széles túrakínálatunkban – a könnyed kirándulástól az igazi mtb élményig – Te is megtalálod a kedvedre valót! Mi nem csupán bringabérlést ajánlunk, hanem sokszínű programot profi túravezetéssel a Te személyes igényeidre szabva, így gondtalanul kikapcsolódhatsz! Természet, lenyűgöző helyek, kirándulás, öröm sport, bringa – ezeket biztosítja a bringanatura. Túráinkon maga az út és a cél is élmény, hiszen az elektromos bringákkal könnyedén kötünk össze gyönyörű helyeket.

Hozz magaddal:

Sportcipőt,
Napszemüveget,
Az időjárásnak megfelelően réteges szélálló öltözetet


Napkrémet
Bukósisakot, ha inkább a sajátodat viselnéd
Amit a túra során ennél-innál a túra időtartamának megfelelően (fél literes kulacsnak van helye a bringákon)
Valakit, akivel megosztanád az élményt.

A túrákhoz a bringanatura biztosítja:

Cube e-mtb
Bukósisak
Túravezetés
Szükség esetén technikai segítségnyújtás

Nyelvismeret: magyar, német, angol

Fizetési módok: készpénz, banki utalás, bankkártya, OTP SZÉP kártya

VÁLASZTHATÓ TÚRÁK

Déli party lazulás
Ízelítő a Balaton déli partjának kincseiből, amelyek a legtöbb ide látogató előtt rejtve maradnak. Sűrű erdők, mezők, forrás, kilátók. Ez a túra közepes hosszúságú, de igen gyors, mert csekély a szintkülönbség és a táv majdnem fele aszfaltos.
A Helka Sörkert és sörfőzdétől indulunk Balatonföldvárról, és egy tihanyi panorámával kezdünk. Később lezárt aszfaltozott erdészeti úton tekergünk föl és alá és Jabapusztánál keresztezzük először a Jaba-patakot. Nem sokára vissza is térünk a Balaton felőli oldalára, szomjunkat friss forrásvízzel oltjuk, végül pedig újra kilátunk Tihanyra, de most egy kicsit más szemszögből: Zamárdiban a Kő-hegyről. Innen a Római úton térünk vissza a Helkába, ahol egy kóstoló keretében mindhárom sörüket megízlelhetjük.

Időtartam: 4 óra
Táv: 45 km
Szint: 500 m
Helyszín: Helka Sörkert
Időpont:
hétfő: 15:00,
kedd-szerda-csütörtök: 08:30 és 14:30,
péntek: 08:30
Ár: 14 000 Ft / fő

Csillagos 20-as
Belépő élmény a bringanatura délbalatoni világába. Már ez a rövid túra is eltávolodik a parttól és olyan helyekre visz, amelyek eszünkbe sem jutnak a Balaton déli partjának hallatán! Az ötcsillagos élmény garantált.

Időtartam: 2,5 óra
Táv: 20 km
Szint: 300 m
Helyszín: Helka Sörkert
Időpont:
hétfő: 16:00,
kedd-szerda-csütörtök 10:00 és 15:00,
péntek: 08:30
Ár: 11 000 Ft / fő

Apáink útján
A déli part csak pancsi, lángos, hekk?! Hát nem! A somogyi dombok izgalmakkal és szuper utakkal várnak. Kövesd a bringanaturát most te is apáink útján erdőkön, mezőkön és szántókon keresztül, és nem várt balatoni élményekben lesz részed!
Balatonföldváron találkozunk a Helka Sörkertnél és Zamárdinak vesszük az irányt, ahol a Kő-hegyen gyönyörű tihanyi panorámában lesz részünk. Innen a kőröshegyi viadukt keleti végéhez kerekezünk: Balaton és völgyhíd. Egy élvezetes gurulással érkezünk Bálványosra, ahonnan Pusztaszemesen keresztül érjük el Fehérkő várának maradványait: ismét Balaton és völgyhíd, de más nézőpontból. Visszafelé indulva "fölkapaszkodunk" Somogy megye legmagasabb pontjára és a eleink faragott szobrai között gurulunk le Szóládra. Löszbe vájt borospincék között haladva jutunk el a völgyhíd nyugati végéhez; Balaton és völgyhíd utoljára, majd át is suhanunk alatta. Balatonfördvárra érkezünk vissza a Helka Sörkerthez, ahol egy kóstoló keretében mindhárom sörüket megízlelhetjük.

Időtartam: 6 óra
Táv: 56 km
Szint: 850 m
Helyszín: Helka Sörkert
Időpont:
kedd-szerda-csütörtök: 09:00
Ár: 18 000 Ft / fő

Betyárok nyomában
A somogyi dombok nem csak azért jók, mert rálátni a Balatonra és a hegyes északi partra, ennél sokkal több. Betyárok nyomában kalandozunk háborítatlan erdőkön-mezőkön és szántókon keresztül. A váratlan élmény garantált, és ha a barlangba is benéznél, elemlámpa ajánlott!
Balatonföldváron a Helka Sörkertnél találkozunk, utunkat egy panorámaponttal kezdjük, ahonnan teljesen szemből látható a Tihanyi-félsziget. Utána aszfaltozott, lezárt erdészeti úton kanyarogva kaptatunk és gurulunk egész hosszan, majd terepre váltunk, újabb gyönyörű pontról szemlélhetjük a magyar tengert. Innen azonban már nem csak a víz látszik, hanem tágabb környezete is. Ismét erdei gurulás következik, és elérkezünk az első betyáros helyünkig, ahol a Patkó testvérek emlékét két fa is őrzi. Érintjük Nyimet, átbújunk egy likon, és már haladunk is a hajdani betyárok búvóhelyéhez, egy barlanghoz. Nem sokkal később kiürült kulacsainkat a Cinege-forrás vizével töltjük meg és Zamárdiban a kő-hegyi kilátót útba ejtve érkezünk vissza Balatonfördvárra a Helkába, ahol egy kóstoló keretében mindhárom sörüket megízlelhetjük.

Időtartam: 7 óra
Táv: 70 km
Szint: 1000 m
Helyszín: Helka Sörkert
Időpont:
kedd-szerda-csütörtök: 09:00
Ár: 18 000 Ft / fő


JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A MEGADOTT LINKEN ÉS ELÉRHETŐSÉGEKEN!

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!